Mystery Giveaway By Flavnesz

June 05, 2018

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Mystery Giveaway By Flavnesz. 


Today barulah sempat nak buat post GA ini. Yessss... Mrs. A suka misteri itu pasal yang Mrs. A join tu, muahahahaaa... 

Syabas Mrs. A ucapkan kepada Flavnesz aka Hanis kerana berani mencuba untuk organize GA. Untuk pengetahuan Hanis dan juga readers Mrs. A sehingga sekarang masih belum berani nak organize GA walaupun Mrs. A dah berblog bertahun-tahun lamanya. Ntah bila nak datang beraninya tak tahulah harap-harap tak lama lagilah, macam Hanis dah pun ada istilah 1st time gitewww...

KLIK
Ist impression Mrs. A sewaktu pertama kali singgah di blog Flavnesz lama dah dulu ialah 'Suka blog ni entry dia menarik, nanti nak singgah lagi' Selepas tu Mrs. A memang selalu singgah dah cuma kadang-kadang komen dan kadang-kadang tak tahu nak komen apa ngeh! ngeh! ngeh!

Kalau tak salah Mrs. A dah beberapa kali juga Flavnesz bertukar-tukar template tapi template yang ini paling 'cool' sebab apa Mrs. A rasa macam tu cos ada tiga colum at the end of the post yang menjadikannya macam separator so nampak kemas dan teratur. Just my 2cent.

Oh! ya jom readers kita join Mystery Giveaway By Flavnesz sambil support rakan blogger lagipun syarat-syarat penyertaan tersangatlah mudah.

Kalau nak join macam Mrs. A sila klik banner di atas.

You Might Also Like

9 comments

  1. LZ baru sempat join arini Mrs. A pdhal lama parked kat draft.. By the way, good luck!

    ReplyDelete
  2. Yay... Thank you so much for the support, Mrs.A.. ❤️🙈
    Yup memang selalu tukar template.. Tak tau la asal memang tak boleh stick to one.. hehe..
    List of contestants were updated here:
    http://www.razanahanis.com/p/list-of-contestants.html

    ReplyDelete

TOP COMENTERS