2017 - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: 2017
Annual Dinner SAINS 2017

Annual Dinner SAINS 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Annual Dinner SAINS 2017.

Annual dinner SAINS pada tahun ini adalah bertempat di Klana Resort Seremban. Actually sepanjang yang Mrs. A ingat annual dinner setiap tahun telah diadakan di Klana Resort Seremban ngeh! ngeh! ngeh! Kalau tiada pun maknanya tahun tersebut tiada annual dinner diadakan.

Kejadiannya dah lama juga iaitu pada 20112017 yang lalu tapi tulah malas punya pasal tertangguh sehingga ke hari ini. Seperti tahun-tahun sebelumnya kalau annual dinner office pasti ada tema-tema bagai. Tema pada tahun ini adalah "Glamorous Masquerade Night" [ha! ko mampu]. 

Mrs. A ini sejenis yang suka juga melayan tema-tema ini, [2016] tapi tahun ini tak berapa nak layan sangat setakat membeli mask ajer... Itu pun beli last minutes on the way nak balik kerja petang tu sebelum ke dinner malamnya singgahlah sebentar di kedai Baloon Party di S2. Walaupun Mrs. A tak pernah pergi kedai tu gigih tau Mrs. A tanya office mate macam mana nak ke situ. Alhamdulillah mudah aje jumpanya.

Dinner
Annual Dinner SAINS 2017
dinner
Bila tengok semula gambar ni nyesal pula tak rasa semua menu tu
dinner
Menu macam-macam ada. Cantik tak mask tu?
dinner
Creme caramel with fruit coulisse yang ni Mrs.A suka sedap baq hang
dinner
Pengat pisang dengan roti bhai tak heran pula time ni kesian.....
Seperti tahun-tahun sebelummnya sebelum acara bermula afdal dimulakan dengan bacaan doa terlebih dahulu. Pada malam tersebut bacaan doa dibacakan oleh ustaz dari jabatan mufti Negeri Sembilan kalau tak silap. Kemudian selesai berdoa kita makan dulu......sambil makan itu sambil dihiburkan oleh artis jemputan iaitu Datin Alyah.

dinner
Kemudian setelah selesai acara Datin Alyah sambung lagi nyanyi sempat Mrs. A and the gang minta bergambar
Selain daripada annual dinner ini acara utamanya adalah penyampaian anugerah cemerlang oleh YABDSU Haji Mohamad bin Haji Hasan selaku Pengerusi Syarikat kepada seratus lebih orang kakitangan yang cemerlang.

Dalam ucapan Pengerusi beliau turut menyampaikan tiga khabar gembira kepada we all yang hadir khasnya dan buat seluruh warga SAINS amnya. Pertama dapat bonus katanya, kedua dapat kenaikkan gaji dan yang ketiga dapat COLA. Yeayyyy!!!!! alhamdulillah begitu meriah sekali sorakan dari semua yang hadir. Mahu tak suka ingatkan dalam keadaan ekonomi sekarang apa pun tak boleh tapi mujurlah SAINS masih mampu berkongsi rezeki #syukurselalu

dinner
Kak Ngah niece Mrs. A yang intern tu
dinner
Tu ler dia mask yang Mrs. A beli tu sekejap pakai, sekejap buka ngeh! ngeh! ngeh!
dinner
Sebelum DSU dan Datin Seri berangkat pulang sempat Mrs. A minta bergambar
Okay itu sahaja nak share secebis kisah Annual Dinner SAINS 2017. Semoga syarikat akan terus maju jaya di masa hadapan.


Batu 8, Port Dickson

Batu 8, Port Dickson

As Salam and greetings to dear readers.

Batu 8, Port Dickson.

Dah namanya pun Batu 8, Port Dickson apa lagi tentulah nak mandi-manda di lautan nan biru gitew... Actually tak plan pun nak mandi laut ni. Tiba-tiba aje Kak Ngah Mrs. A ajak. Kebetulan weekend 23122017 semua adik-beradik Mrs. A balik kampung kecuali Along. 

We all balik kampung tujuan utamanya nak memenuhi wedding invitation jiran sekampung. [psstttt ... sebab Mrs. A memang sejenis yang suka gi wedding invitation nih! muahahhahaaaa] Hah! meriah betul rombongan Mak Limah ke jemputan kahwin anak jiran sekampung tu yang ni a day before ke Batu 8, Port Dickson.

Baru 8 Port Dickson
Rumah pengantin tu walking distance jer... dari rumah mak Mrs. A
Walaupun keesokkan harinya itu ada lagi satu wedding invitation tapi we all tak pergilah cos semua dah tune mood nak mandi laut. So selepas lunch di rumah barulah we all konvoi ke Batu 8, Port Dickson.

Konvoinya pun 3 biji kereta jer... ketua konvoi adalah Alang Mrs. A. Al-maklumlah yang gegirls ni failed sikit kalau bab-bab jalan nih! Jadi gegirls follow ajelah pada yang pakar. Dari kampung menurut Alang adalah dekat kalau ikut jalan Pengkalan Kempas so we all okay jer... follow.

Bila Alang tanya nak mandi batu berapa nih!? Mrs. A kata yang happeninglah dan yang penting sekali mesti ada toilet tempat mandi yang selesa selepas mandi-manda tu. Mulanya Alang bawa ke Batu 7 tapi ya... ampun.... umat manusia terlalu ramai dan tempat nak parking pun nan hado ha! terus aje lajak ke depan lagi tulah yang sampai ke Batu 8. Walaupun ramai juga umat manusianya tapi oklah masih ada tempat parking dan khemah untuk disewa.

Jom layan gambar pulok!!!

Kalau nak selesa sewa aje khemah RM40.00
  

Pelampung kalau nak sewa RM5 satu. 'Adik' tazabarrr.... dah nak turun ke laut.
Mandi sampai kecut. Asyiklah duk mendongak tengok kapal terbang yang lalu lalang sambil duk kira Air Asia ke, Malindo ke MAS ke ngeh! ngeh! ngeh!
Tanam...tanam jangan tak tanam.
 

Ramaikan!? pada 24122017
Memang dah expected ramai orang dah namanya hari cuti dan lagi cuti sekolah tak payah arrr nak pelik sangat. Lagipun kalau mandi laut Mrs. A memang suka tempat yang ramai orang cos barulah meriah dan happening. Kalau sunyi jer... tak best cos laut itu menakutkan cia..cia...cia....

Lama betul we all mandi lebih kurang 6.30 petang barulah naik. Lagi satu yang buat sampai ke malamnya tu nak menunggu bilik mandi tu berbaris cos semua pun nak mandi ha! ko hadaplah ya...

Kemudian on the way balik tu sempatlah we all dinner dulu, semua pun dah lapar mana taknya dah berendam sampai kecut tentulah lapar.

Dinner @ Tg Agas
Alhamdulillah kids semua puashati sekali-sekala dapat berkumpul memang seronok tak dapat bercuti jauh-jauh bercuti macam ini pun mereka dah happy sangat. Itu sahaja kisah mandi-manda di Batu 8, Port Dickson.

Salam Jumaat

Salam Jumaat

As Salam and greetings to dear readers.

Salam Jumaat.



"Orang mukmin yang hebat ialah, dia meninggalkan dunia sebelum dia meninggal dunia. Dia bersedekah sampai kaya, bukan dah kaya baru bersedekah. Dia berdakwah sampai jadi alim, bukan dah alim baru berdakwah. Dia datang ke masjid sampai ke tua, bukan dah tua baru nak ke masjid. Dia beramal sampai ikhlas, bukan dah ikhlas baru nak beramal".

Al-Fatihah buat Al-Marhum Dr Haron Din.
Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

As Salam and greetings to dear readers.

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

Bulan Disember ini Mrs. A belum lagi turut serta dalam mana-mana giveaway mahupun segmen. Sewaktu blogwalking ke blog Mrs. Pip tadi tertariklah pulok nak menyertai Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

Giveaway
KLIK
Ada dua cara penyertaan samada melalui blog atau pun Instagram atau kedua-duanya sekali. Tetapi Mrs. A lebih senang untuk turut serta melalui blog post sahaja.

Hadiah untuk Mystery Giveaway by www.myafarisha.com adalah merupakan mystery box yang bernilai RM100.00

Tempoh Giveaway adalah dari 8 Disember 2017 sehingga 8 Januari 2018.

Untuk ketahui details berkenaan Mystery Giveaway by www.myafarisha.com sila KLIK banner di atas.


Pertandingan Bola Jaring Bakat Baru & Jemputan Tertutup Rembau

Pertandingan Bola Jaring Bakat Baru & Jemputan Tertutup Rembau

As Salam and greetings to dear readers.

Pertandingan Bola Jaring Bakat Baru & Jemputan Tertutup Rembau.

Pertandingan Bola Jaring Bakat Baru & Jemputan Tertutup Rembau ini adalah anjuran Kolej Kemahiran Tinggi Mara, Rembau (KKTM) dengan kerjasama KBS Daerah Rembau dan Persatuan Bola Jaring Daerah Rembau. Kejadianya adalah pada minggu lepas 14122017. Oleh kerana Mrs. A masih injured amvoiii!!! ayat kemain (lutut kanan sakit) so Mrs. A tak main pun tapi acting as manager cos manager netball yang sebenar sedang bercuti.

Pertandingan Bola Jaring Bakat Baru & Jemputan Tertutup Rembau ini adalah bersempena dengan Program Creative Industri Festival 2017 yang bertempat KKTM, Rembau. Selain daripada bola jaring ada juga pertandingan sepak takraw dan pelbagai lagi acara lain.

Pada awalnya ada 16 team tapi semasa kejadian 3 team tidak muncul tinggallah 13 team. Pertandingan diadakan secara liga. Ada 4 group iaitu Group A, B, C dan D. Team netball office termasuk dalam group A. Untung group A, B dan C cos setiap group ada satu tak muncul so we all hanya perlu berlawan dua kali sahaja berbanding dengan group D yang terpaksa berlawan sebanyak 3 kali.

Tapi agak malang sekali hanya terdapat satu court sahaja so masa pertandingan telah dipendekkan kepada 5 minit (5-1-5) sahaja pada peringkat group sementara peringkat quarter, semi dan final maintian 7 minit (7-1-7). Lagi satu hujan turun pada sebelah pagi dan court sangat licin. berdepek-depek players jatuh. Sabar yolah!

Jomlah kita layan gambar pula.



Sebelah pagi sebelum games mula bergambar dengan mana yang sempat
Team office mara sampai ke peringkat separuh akhir. So dapatlah nombor 3 bersama team yang satu lagi. Kenapa no 3 bersama cos hadiah hanya berbeza untuk juara dan naib juara manakala nombor 3 dan 4 hadiah saguhati sahaja tak perlu lawan ler... dah hadiah ko sama buat lotih yolah.

Quarter final kalah mati team office telah berjaya kalahkan NBT Netballer. Fuh! fight habis game ni score 4 sama. Jadi terpaksa main lagi dengan cara bermainnya 3 center pass. Alhamdulillah team office berjaya buat 2 gol awal so menanglah akhirnya yang melayakkan team ke separuh akhir.

Lagi gambar.

1st game SAINS vs. Vicious (kalah)

2nd games SAINS vs Seven Anchor (Menang)
Settle aje peringkat separuh akhir Mrs. A dah angkat kaki dulu cos nak singgah kampung sementelah KKTM tu tersangatlah dekat dengan kampung Mrs. A. Itu pasal yang gambar iol takde time amik hadiah kat bawah ni.

Dapat plague dan RM biarlah rahsia muahahaaa...
The end kisah Pertandingan Bola Jaring Bakat Baru & Jemputan Tertutup Rembau. Majulah sukan untuk KSR SAINS.

Just The 4 Of Us

Just The 4 Of Us

As Salam and greetings to dear readers.

Just The 4 Of Us.

Just the 4 of us, uols rasa apa maknanya tu? Cer teka...cer teka... haish! tak koser nak sentap hokeh! dah dua kali weekend we all outing without Mr. A. Last 2 weeks Mr. A busy dengan #pau last week pula kawan Mr. A minta tolong dia menguruskan pengebumian di makam Tuan Haji Said to be exact kawanya yang kematian isteri.

Siapa nak contact, macam mana cara, apa nak buat semua pun tak tahu cos dia orang luar. Orang luar tu maknanya bukan orang Seremban. Takpelah dimaafkan Mr. A memang selalu begitu kids and Mrs. A okay jer.... yang penting belanjanya dibiayai muahahhaaaaaa.....

Last 2 weeks tu we all outing menonton movie Justice League di GSC, Palm Mall. Kids yang beria-ria sangat nak tengok cerita nih! Mrs. A layankan aje. Mrs. A pun bukan tahu sangat kisahnya. Tapi bila dah tonton okaylah boleh layan, menarik juga kisahnya.

Justice League ini tak sesuai untuk orang yang tak boleh nak hadam ceciter superhero nih! cos dah namanya superhero so memang takdelah logiknya. Mrs. A memang tak follow pun Justice League so tak tahu kisah awal-awal terdahulu macam mana kekdahnya tak dapatlah nak bandingkan dengan Justice League 2017.

Permulaan cerita Justice League 2017 adalah Superman dah mati. Superman mati sewaktu berlawan dengan Batman ha! gitew... malas arrr... nak reviews kalau nak tahu cer la google ya banyak rasanya blog yang buat reviews.
Justice League ticket
Justice League @ Cinema 6 just the 4 of us. 3 adults 1 children
Anak-anak Mrs. A ini memang penggemar nasi orangnya. So ke mana sahaja we all outing bila tanya nak makan apa mesti semua jerit nasi.... ha!!! gitew. Kalau nak makan nasi tempat sedap Black Canyon ajelah jawapnya. Hurmm... rasanya dah banyak kali kot bila outing ke Palm Mall mesti tempat pilihan depa Black Canyon. Kisahnya tu SINI dan SINI

Black Canyon Palm Mall
Kids happy ibu pun happylah
Time outing di Palm Mall hari tu terjadilah satu tragedi yang agak trajis kepada Mrs. A. Haish!!!! sabar yolah! [tak serik-serik ko nih! Mrs. A hoi!!!] Sewaktu nak keluar dari rumah Mrs. A pilih-pilih kasut lalu terpilihlah kasut yang sudah agak lama tak guna sebab kenapa kasut itu menjadi pilihan  adalah konon-kononya nak sama color dengan shawl Mrs. A yang color mustard tu.

Dah sampai Palm Mall dari dalam kereta terus aje sarung tanpa usul periksa condition kasut tu cos nampak elok aje dari atas. Kasut ini pun satu tau, sengaja nak kenakan Mrs. A cos dari parking dah nak dekat sampai GSC tu elok aje, tetiba time tengah queue terasa longgar yang amat pastu bila Mrs. A check oh! noooooo.....!!! ternganga uols.

kasut
Hujungnya dah ternganga macam mulut buaya muaahhahaaaaa..
Mulanya tak nak bagi tahu kids sure kena gelak dan bahan punyalah. Tapi bila Aryssa perasan terus depa semua pakat-pakat gelakkan Mrs. A huwaaaaa.... nyampah! tau anak-anak zaman sekarang. Bila Mrs.A tengok masih ada masa lagi sebelum wayang start terus aje cakap dengan kids. "Ibu nak beli kasut ni cer perati ada tak kedai kasut paling dekat dari sini." Walaupun kids tak setuju takut tak sempat tapi Mrs. A insist juga nak beli. Syukur ada kedai kasut yang dekat dan cepat pula dapat yang berkenan di hati. Terus rembat seketul. Masa rembat tu tak ingat langsung apalah salahnya ambil aje kasut lain kat kereta tak payah arrr... nak beli-beli baru bagai hangus bajet kat situ.

Okay just the 4 of us lagi di weekend baru-baru ini pula sewaktu dengan tengok Seremban Pets Fiesta tu. Selepas settle berpoya-poya di situ we all plan nak pergi lunch di The Chicken Rice Shop, Seremban Prima cos nanti senang terus nak pergi main bowling. Kenapa tCRS??? haish!! dah katanya kids suka makan nasi so tCRS ajelah senang.

tCRS
Kita makan dulu....
Setelah kenyang perut suka hati barulah seronok nak membowling. Bowling di Seremban Prima adalah di tingkat atas sekali iaitu sejenis Ampang Superbowl.


Mulanya Mrs. A tak nak main cos lutut masih belum pulih sepenuhnya tapi terjebak jugakkk...
Ingatkan dah habis bowling tiga frames dah boleh balik. Belum puas lagi tu Along dengan Adik nak main pool la pulak. Sekali-sekala Mrs. A layanzkan aje...


Selalu datang table pool not available kali ni balas dendam katanya
Huhuhuhu.... tahun ini we all tak pergi bercuti lagi.... la Babah. Sekian kisah Just The 4 Of Us.

Seremban Pets Fiesta

Seremban Pets Fiesta

As Salam and greetings to dear readers.

Seremban Pets Fiesta.

Seremban pets fiesta telah berlangsung selama 2 hari iaitu hari Jumaat dan Sabtu (15-16.12.2017). Masanya dari pukul 10.00 pagi hingga 6.00 petang. Seremban Pets Fiesta ini dianjurkan oleh Kelab Kucing Malaysia (KKM) dan juga Majlis Perbandaran Seremban (MPS).

Actually kids dan Mrs. A lebih excited nak tengok kekucing sahaja. Tetapi bila sesampai sahaja di dewan MPS itu di bahagian luarnya we all dihidangkan dengan pelbagi jenis rabbit. Humanggg......aiii!!! serius jakun sekejap  we all muahahhhaaaaa... sebabnya most of the rabbit memang we all tak pernah tengok pun. Saiz besar-besar, gebu-gebas yang takde bulu ala-ala kucing spinx tu pun ada juga dan yang telinga capang besar sampai ke tanah pun ada ha! macam gambar kat bawah ni.
Seremban
Hi! Mr. Rabbit telinga panjang tengoklah camera tu
Seremban
Eiii lah hai geram betullah
Fiesta ini dinamakan Seremban Pets Fiesta mungkin sebab ada banyak haiwan kot, lain-lain haiwan yang ada adalah sugar glider, ikan laga ada juga burung dan rabbit. Walaupun yang mendominasi fiesta ini adalah kekucing lagipun dah tentu ler penganjurnya KKM iyor idok!! Peminat kucing memang harus pergilahkan rugi sesangat kalau tak pergi. Ada macam-macam jenis kucing time ni disamping tu juga ada pertandingan kucing dan jualan barang-barang keperluan kucing.

Meh! sini Mrs. A belanja gambar si comel yang sempat Mrs. A snap.

Seremban
Oiit apa ni snap-snap gambar kiter pulak!? Kalau tak salah yang ni jenis american short hair.
Kalu silap harap jangan saman
Seremban
Ni tak ingat jenis apa?
Seremban
Nak sign kerrrr...
Seremban
Bengal yang sombong
Seremban
Jenis British Short Hair. Ada banyak ekor time ni. Jenis ni semua tuan depa over protected.
Siap cover plastik dan ada tulis jangan cucuk dan sentuh
Huish!!!! giler... tak protected harga ribu-riban nih!! Tengok alas dia tu pun special uols!!! Seremban Pets Fiesta sangat mengasyikkan.

Seremban

Seremban

Semoga Seremban Pets Fiesta dijadikan annual events barulah best.
Selalu Di Dalam Ingatan.

Selalu Di Dalam Ingatan.

As Salam and greetings to dear readers.

Selalu Di dalam Ingatan.


Hari ini 11 Disember, 5 tahun yang lalu, Abah pergi meninggalkan kami sekeluarga dan segala-galanya di dunia ini buat selama-lamanya. Innalillah hiwainna ilaihirojiun [dari Allah kita datang kepadaNYA kita kembali]. Semoga roh arwah Abah Hj Azalli bin Hj Juri dicucuri rahmat dan ditempatkan di dalam golongan orang-orang beriman disisiNYA. Al-Fatihah.

Al-Fatihah & terjemahannya

Sesungguhnya arwah Abah selalu di dalam ingatan, sentiasa di dalam doa Mrs. A serta keluarga. Semoga kami akan berjumpa kembali di akhirat kelak. In Sha Allah.

Al-Fatihah
11.12.1936 - 11.12.2012
Selalu Di Dalam Ingatan. Allah ambil Abah dahulu sampai masa nanti kami pasti menyusul jua kerana mati itu pasti, hidup In Sha Allah.
Lazada Online Revolution

Lazada Online Revolution

As Salam and greetings to dear readers.

Lazada Online Revolution. 


Lazada Online Revolution Yyeayyyy!!!....... siapa suka shopping online??? Mrs. A percaya mesti ramai yang jawab ya. Kalau begitu jangan lepaskan peluang untuk shopping online dan ambil kesempatan sepenuhnya untuk shopping di Lazada Online Revolution sales  (https://www.lazada.com.my/online-revolution) yang telah pun bermula pada 11.11.2017 yang lalu dan akan berakhir pada 14.12.2017.

Bersesuaian dengan Lazada Onlive Revolution tersebut Lazada turut mengadakan Lazada Online Revolution Blogger Contest special buat para blogger untuk menyertainya. Walaupun contest ini telah hampir sebulan dilancarkan tetapi baru hari ini Mrs. A berkesempatan untuk turut serta. Alhamdulillah contest ini masih lagi berlangsung dan masih sempat lagi untuk para blogger yang belum menyertainya untuk turut serta.

Bak kata Lazada More Participants, More Winners!

Lazada Online Revolution
Online Revolution

Apakah barangan pertama yang Mrs. A beli online?

Actually Mrs. A ingat-ingat lupa apakah barangan pertama yang Mrs. A beli online tetapi setelah Mrs. A check semula email sambil sorting apakah barangannya itu then barulah Mrs. A ingat barang pertama yang Mrs. A beli online adalah handbag iaitu Alfio Raldo Blue Tote Bag pada Disember 2015.

Walaupun yang pertama bukan dari Lazada tetapi rentetan dari pembelian online tersebut Mrs. A terus yakin dan seronok membeli secara online terutamanya dari website Lazada. Percaya atau tidak apabila Mrs. A check semula barangan yang Mrs. A beli online kebanyakkannya adalah dari Lazada.

Jenis barangan yang dibeli online?

Actually Mrs. A tiada sebarang specific barangan atau jenis-jenis barangan tertentu yang Mrs. A beli online. Setakat ini pelbagai jenis barangan yang Mrs. A beli online selalunya bergantung kepada keperluan tak kira masa. Contohnya baru-baru ini Mrs. A nak beli gel Amani hah! gambar seperti di bawah ini. Tak menyempat-nyempat nak beli time tu baru 10.11.2017 belum bermula lagi online revolution sale lagipun lutut dah sakit tak boleh tunggu muahahhaaaaa.
Lazada Onlive Revolution Blogger Contest
kat Lazada pun ada
Satu perangai Mrs.A pula dan seakan satu kemestian Mrs. A akan cari di Lazada terlebih dahulu dan kemudian bandingkan harganya dengan lain-lain website samada di instagram ataupun FB. Ternyata dan terbukti harga di Lazada jauh lebih berbaloi-baloi daripada lain-lain website yang Mrs. A survey time tu. Lagi satu delivery di Lazada cepat dan boleh dipercayai serta terjamin.

Nak tahu tak Mrs. A order hari Jumaat [10.11.2017] dan hari Sabtu [11.11.2017] pagi dapat call dari Lazada delivery "kak hari ini kerja ke cuti sebab saya nak hantar barang ni". Hah! gel Amani ke? tanya Mrs. A. "Iya" katanya. Tapi Mrs. A minta dia deliver hari Isnin je sebab company cuti Saturday/ Sunday.

Kenapa shopping online? 

Selalunya disebabkan kekangan masa nak pergi shopping kompleks ataupun barangan yang nak dibeli tu nak kena pergi ke sana, sini, situ haish! leceh dan hassle. Bila ajak husband teman banyak alasan, bila ajak kengkawan kena set time dan dan belum tentu jadi. Penyudahnya order sahaja online settle problem. Alhamdulillah so far so good. Walaupun kekadang ada masalah tetapi berjaya diatasi.

Sewaktu bermulanya Online Revolution sales pada 11.11.2017 yang lalu Mrs. A telah membeli 3 barangan secara online melalui phone. Plannya nak beli satu aje tapi bila tengok tawaran harga yang berbaloi-baloi terus tiga jadinya ngeh! ngeh! ngeh! Kat bawah ni adalah ketiga-tiga barangan yang Mrs. A beli.

  1. Extendable Multi-functional 2- tier steel storage rack
  2. (12 Hook) convenient hanging steel pole rack for clothes and bag
  3. Sokano dust proof handbag rack organiser - pink
Lazada Online Revolution Blogger Contest
Ketiga-tiga barangan tersebut safely delivered
Alhamdulillah ketiga-tiga barangan tersebut telah selamat diterima dalam keadaan yang baik. Tempat gantung bag itu Mrs. A yang punya handbag yang berterabur telah cantik tergantung walaupun tak semua handbag Mrs. A boleh digantung kerana size yang besar gedabak tapi handbag yang comel-comel telah selamat tergantung kemas dan sedap mata memandang.

(12 Hook) ataupun tempat gantung baju dan lain-lain itu pula Mrs. A belikan untuk Along dan Adik. Benda tu telah selamat diletakkan dalam bilik orang bujang berdua tu. Mrs. A sendiri aje yang telah memasangnya tak perlu nak harapkan orang lain pun aka Mr. A tu.....

Samalah dengan extendable multi-functional 2-tier steel storage rack tu Mrs. A juga yang memasangnya dan yang ini sangat mudah untuk dipasang sambil tidur pun boleh. Mrs. A letak kat dapur bagi tersusun sikit barangan kecil-kecil remeh-temeh yang caca-merba kat dapur tu barulah nampak kemas.

Lazada Online Revolution sales apa tunggu lagi jom ler.. shopping.
Giveaway Pertama Dari Blog Irda Garmin

Giveaway Pertama Dari Blog Irda Garmin

As Salam and greetings to dear readers.

Giveaway Pertama Dari Blog Irda Garmin.

Terbaca berkenaan giveaway pertama dari blog Irda Garmin sudah agak lama iaitu seawal tarikh ianya dilancarkan pada awal November lagi tetapi baru hari ini Mrs. A berkesempatan untuk join. 

Syarat-syarat untuk turut serta dalam giveaway Irda pun mudah sahaja di antaranya adalah follow blog beliau dan juga like FB page IrdaGamin blogspot. Sejujurnya Mrs. A dah lama follow blog Irda Garmin dan FB page pun dah 'likes'.

Okay lepas tu tepek banner.

Giveaway
KLIK banner for more details
Kata Irda kalau uols pernah baca blog beliau apakah topik yang paling digemari dan cer komen sikit?

Dah nama pun follower mestilah Mrs.A pernah baca blog post Irda yang sebelum-sebelum dan juga semasa. Kebanyakkan posting yang Mrs. A suka baca adalah dalam label 'Catatan Motivasi'. Cara Irda menulis dengan gaya bahasa tersendiri berdasarkan pengalaman sangat bermotivasi dan menarik untuk dibaca. Selain daripada itu dapat juga ilmu-ilmu baru walaupun ada sesetengah post panjang berjela tetapi gigih tau Mrs. A baca sampai habis, sampai hadam gitew.... ngeh! ngeh! ngeh!

Hadiah buat mereka yang bertuah untuk giveaway pertama dari blog Irda Garmin ini adalah 3 buah buku setiap seorang daripada penulis motivasi Dr. H.M Tuah Iskandar Al-Haj.

Jom sama-sama join Giveaway Pertama Dari Blog Irda Garmin disamping support rakab blogger dapat juga kita menjalinkan ukhwah.

Tarikh Tutup Giveaway: 4 Disember 2017 (12.00 a.m)


MRS.A my blog my stori ©