Happy Birthday Puteri Talia & Nur Qaseh Qaisarah

June 22, 2018

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Happy Birthday Puteri Talia & Nur Qaseh Qaisarah.


Pada hari pertama Mrs. A kena kerja selepas cuti hari raya iaitu 6 Syawal 1439 H time itu jugaklah Adik & Alang Mrs. A plan nak buat birthday celebration anak-anak depa. Abih camno? tak dapeklah aunty nak join sekali ya Talia dan Qaseh. Aunty so sorry dear huk! huk! huk!

Pagi-pagi tu Mrs. A pergi kerja dari kampung. Haish! bukannya tak pernah buat dah selalu jugak buat alhamdulillah okay jer... bangun pun macam biasa jer... macam duk kat rumah Seremban. Ialah dari Lubok China ke Seremban 2 takdelah jauh mana lebih kurang setengah jam ke 40 minit masa perjalanannya.

Hadiah yang Mrs. A bagi untuk anak-anak buah kesayangan Mrs. A tu tak lain dan tak bukan hanyalah duit raya sahaja, ialah mak/pak depa pun buat celebration tu mengejut-mengejut tak plan tapi tetiba ferfiling nak buat cos semua cecucu nenek Limah ada dalam erti kata lain cukup corum ha gitewww...

Time tengah kerja petang tu berdesup-desup gambar masuk kat WhatsApp huwaaaaawawawaaa.... jelesznya tak dapat join sama.

Happy Birthday
Budak tecik tu suka betul dia sampai dua kali tiup lilin
Puteri Talia adalah anak Adik Mrs. A dan Qaseh pula anak Banglang Mrs. A. Talia celebrate birthday yang ke 4 tahun manakala Qaseh pula birthday yang ke 10 tahun.

Happy birthday
They both June Babies
happy birthday
Dapat hadiah daripada family MakNgah
happy birthday
Cecucu Mak Limah bersama Maksu berposing sakan ha
Happy Birthday Puteri Talia & Nur Qaseh Qaisarah. Aunty doakan semoga menjadi anak-anak solehah yang membahagiakan keluarga, berjaya dalam pelajaran dan sejahtera di dunia juga di akhirat kelak.

Walaupun aunty tiada di tempat kejadian tapi kalian selalu ada dalam ingatan dan doa.

You Might Also Like

11 comments

  1. comelnya kek diorang! Bagi duit lagi senang tak payah fikir nak beli apa, biar diorang decide sendiri

    ReplyDelete
  2. Happy birthday thalia n qaseh.moga dimurahkan rezki dan jd ank2 yg solehah

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut hari lahir ye, anak2...

    ReplyDelete
  4. meriah juga.. raya pun ada celebrate birthday..

    ReplyDelete
  5. happy birthday talia dan qaseh.. sedap nama

    ReplyDelete
  6. alolo comelnya sampai 2 x tiup lilin ye.. happy birthday princessess

    ReplyDelete
  7. semoga menjadi anak solehah kebanggan smeua happy birthday to talia n qaseh!

    ReplyDelete
  8. Hb kedua2nya.
    Semoga jadi anak2 solehah

    ReplyDelete
  9. simple celebration but worth thousand smiles. kan? sronok la sambut birthday budak budak

    ReplyDelete
  10. zaman sekarang ni, meskipun kita takde di satu2 tempat, tapi kita dpt rasa bahang kemeriahan satu2 majlis tu kan.
    especially majlis famili. dlm wasap grup lah :)
    mendekatkan yg jauh :)

    ReplyDelete
  11. Happy Bezday adik adik comel! Moga menjadi anak solehah dunia akhirat. Nak buek camno ...., tak dapek join. Tp diaorang tak kisah pun awak boleh join ke tidak MA yg penting ada hadiah hihi

    ReplyDelete

TOP COMENTERS