Wordless Wednesday #5/2020 - Loop On Leith, George Town Penang - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Wordless Wednesday #5/2020 - Loop On Leith, George Town Penang

14 Oktober 2020

Wordless Wednesday #5/2020 - Loop On Leith, George Town Penang

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #5/2020 - Loop On Leith, George Town Penang. Kisah Pulau Pinang kami datang day 1 [SINI] nampak gayanya day 2 masih belum rajin nak menulisnya. Kekdahnya Mrs. A buat post bergambar ajelah tempat di mana we all stay iaitu di Loop On Leith, George Town Penang.

Loop On Leith, George Town Penang. Hotel bajet yang trendy dan stylish. 

WW
Jersi tu Mr. A yang punya da... Snap gambar bilik ni je bilik kids tak snap pulok

WW
Sempat Nonton Drammmaaa... sangatttt...

WW
Bathroom yang bersih, ada air panas/sejuk airnya pun besar dan kuat

WW
Lepak-lepak lobby sementara menunggu yang lain

WW
Wajib patuh SOP Social distancing 😎😎😎

WW
Kelihatan Abang Jamel di situ (bukan nama sebenar)😛

WW
Cerewet betul si Along nih! snap, delete, snap, delete sabar yolah si Adik tu melayan

WW
View dari luar to be exact dari atas beca

Time Mrs. A stay ini hotel tidak menyediakan food service disebabkan PKPP so kalau nak makan-makan memang we all makan kat luar aje. Tidak menjadi masalah pun nak makan-makan cause tempat makan dekat sangat dengan area hotel just a walking distance.

Loop On Leith, George Town Penang Hotel budget yang selesa dan berbaloi-baloi.



12 ulasan:

  1. Berkenan pulak dengan kombinasi warna hitam putih ni.

    BalasPadam
  2. kenapa pas snap kene delete? xkan x cukup memory dlm hp tu mak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahhaha... semak banyak sangat posisi yang sama

      Padam
  3. pernah pegi sini for buffet ja....next nak try ambil bilik pula la

    BalasPadam
  4. Cantiklah tema putih hitam bilik tu. tiles bilik air cantik.

    BalasPadam
  5. Hotel simple tapi moden, saya suka!
    Hahahaha suka baca caption aunty :)

    BalasPadam
  6. cantik juga ya.. masa saya bercuti di penang, saya menginap di area batu feringghi.

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©