Wordless Wednesday #113 - #stokinthekitten

June 27, 2018

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #113 - #stokinthekitten


wordless wednesday
Selamat meninggalkan dunia Stokin. Mungkin mati itu adalah yang terbaik buat kamu. Waallahualam
Dah lama tak up-date story kisah kekucing Mrs. A since Mrs. A dah wujudkan account instagram khas untuk kekucing Mrs. A tu. Meh! la follow @kamikucingkg situ banyak kisah depa. Eh! iklan la pulok!!! ngeh! ngeh! ngeh!

Semalam time Mrs. A balik kerja tengok Stokin takde pun depan gate yang ada cuma Legam. Legam adalah  adik-beradik Stokin. Kemudian bila tanya Aryssa Stokin mana? Ini ha kat atas sofa tidur sambil tunjuk kat Stokin. Tapi Mrs. A macam tak puashati tengok gaya tidur Stokin lain macam aje pastu bila Mrs. A angkat tengok terus dia menggeletar macam kesakitan, sah-sah dia sakit.

Mrs. A pun bagilah dia susu tapi dia lemah sangat. Kemudain Mrs. A letakkan dia kat dalam cage. Nak dekat maghrib Mrs. A cek dia kat dalam cage tengok-tengok dah sejuk terbujur kaku. Sobs...sobs..sobs... sedih tapi takpelah mungkin mati itu yang terbaik buat dia.

Actually Stokin bukanlah kucing Mrs. A tetapi kucing datang yang Mrs. A ambil bela cos tak sampai hati nak buang. Hanya #catlover yang faham perasaan itu.

You Might Also Like

6 comments

  1. Alahai sedihnya..... tp dah sampai ajal dia kan. Tak sampai hati nak tengok kalau bab kucing sakit teruk mcm tu. Hari tu raya pun ada anak kucing sakit terbaring mcm tu. Anak le yg tengok tengokkan. Maknya malas hahaa...

    ReplyDelete
  2. Sedihnya.
    Mungkin kematian adalah yang terbaik buat stokin.
    Kucing WP pun ada seekor yang sakit kena jangkitan kuman kat otak.
    Nanti boleh buat story.

    ReplyDelete
  3. oh stokin nama kucing tu..ank saya pn pencinta kucing..byk juga kt umh tp ada bg org juga sbb byk sgt...br2 ni pn ada yg beranak lg...pernh kucing kesayangan mati sbb kena langgar ngan kete..ankdara kuat btul nangis

    ReplyDelete
  4. salam..hi mrs.a..
    ingtkan stokin kaki..rupanya nama kucin ea?huhu

    da ajl dia smpai da tu..sblm tu mmg sakit ye?

    ReplyDelete
  5. betul tu...drpd kita byk berdosa pd dia, biarlah dia 'pergi'

    ReplyDelete

TOP COMENTERS