Al-kisah lunch lagi

December 13, 2013

Lately ni...lunch time aku meriah coz bila ada NJ mesti we all jadi terlebih gula jadi macam tourist pulak tu suka amik gambar ngeh!ngeh!ngeh!

Wednesday we all gi makan kat Mcd kat sini budget lunch ok lagi.


Dah jadi trademark aku pulak peace! yo...

Thursday we all gi lunch kat chicken rice

Bila tengok Menu pilihlah dengan bijak jangan percaya sangat cakap waiter/waitress. Bila tengok Menu set A ke Set B ke set C kira sendiri tengok mana yang menguntungkan macam we all ni...selamba jer...kira dulu dedepan adik waiter tu...ngeh!ngeh!ngeh!


We all pilih 1 pax set lebih untung dari 3-4pax punya set. Meriah habis alhamdulillah. TQ Allah


Awat muncung aku macam tu sangat! apalah yang aku bebelkan tu...

Tak lupa kredit kepada Pn Lenny di atas gambar-gambar ini.





You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me