Al-kisah Lunch today

December 03, 2013

New flavor - for 4 person


Tulah dia NJ, from Nilai dipinjamkan sementara ke S2
Today buddies yang gi lunch ada tambahan ahli. Aku panggil dia NJ aje...Buddies aku yang biasa, if gi lunch jalan kaki jer... tapi NJ ni...dia malas nak jalan kaki so dia telah provide us car. Then dia ajak makan kat pizza hut. Yesterday aku tak kuar lunch. Ghupernya semalam NJ ajak my buddy gi makan ikan kat Manhattan. Oleh kerana NJ tetamu kat sini so happy to layan NJ kui..kui..kui



panjangnyer...bila nak putus nih!...

You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me