Midnite

November 22, 2013



Hi, I'm Midnite. Dalam minggu ni baik hati pulak tuan angkat aku ni bagi aku lepak-lepak dlam rumah dia. Ngeh!ngeh!ngeh! kalaulah cat tu boleh bercakap aku rasa itulah antara kata-kata dia. Yelah aku tinggal sorang-sorang masa ni hubby aku tak balik lagi. Anak-anak aku pulak ada kat kampung. So sebelum hubby aku balik aku akan ajak Midnite temankan aku. If my kids ada aku tak bagi ler...bawa si Midnite ni lelepak macam ni. Nanti my kids melebih-lebih aku tak berkenan bulu dia terabur banyak tak baik untuk kekanak.

 xtvt lepas makan 

dah! jemu kat lantai dia naik atas kusyen pulak still jejilat badan dia lagi
lepas tu dia ajak gegurau takde benda lain ke nak gigit, putus  ko siap
bila aku baring kat bawah dia pun ikut sama


Actually siapa tuan sebenar Midnite ni pun aku tak pasti. My kids cakap cat neighbor sebelah tapi yang aku pelik Midnite takpun masuk kat rumah niehgbor sebelah tu. Yang pasti bila aku balik dia akan muncul ntah dari arah mana aku pun pelik sesampai je nanti dia pun ada. Aku suka Midnite sebab dia kucing yang manja dan comel.


You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me