Happy Deepavali & Happy Holiday

November 05, 2018

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Happy Deepavali & Happy Holiday

Happy Deepavali buat semua kaum hindu yang akan merayakan sambutan Deepavali esok tak kira di mana jua anda berada. Actually tak tahu nak citer pasal apa tapi by hook or by crook nak jugak up-date blog picisan Mrs. A ni. So kasi chancelah Mrs. A mengarut ya muahahhaaaa....

Ha! Mrs. A rasa today mesti ramai yang ambil kesempatan bercutikan? Mrs. A tak ambil cuti pun al-maklumlah cuti tak berapa banyak yang tinggal lagipun Mrs. A nak cuti pada 7 November nanti. Tulah kadang-kadang Mrs. A pun pelik jugak dengan member-member kat office ni walaupun mereka selalu aje bercuti tapi cuti mereka tu still banyak gak lagi haish! kekadang tu terfikir gak Mrs. A depa tu apply ke tak, ke tipu-tipu apply.

Ini bukannya benda baru pun tapi yang sebenarnya memang ada je berlaku. Siapa yang makan cili dialah yang terasa pedas. Sesungguhnya manusia yang tidak jujur itu memang wujud waima dikalangan kawan-kawan sekalipun. Walaupun tua tapi kalau dah tak jujur tu tak jujurlah jugak. Eh! tetiberrrr... muahahahahahaaaa haish! apalah yang ko dah mengarut ni Mrs. A oiii!!!

Okaylah back on track citer Happy Deepavali and Happpy Holiday. Sebelum lunch tadi sempat Mrs. A selfie-selpot kat prop Deepavali yang Dept. Corporate Communication buat. Penat depa buat so manfaatkanlah seadanya ha gitewww...

Happy Deepavali & Happy Holiday
Peace!
Happy Deepavali & Happy Holiday
Happy Deepavali dan juga happy holiday Mrs. A ucapkan
Happy Deepavali dan happy holidays readers. Beruntungnnya menjadi rakyat Malaysia yang pelbagai kaum semua perayaan kita sambut. 

You Might Also Like

14 comments

  1. LZ dah bercuti awal dari Mrs A..
    Happy Holiday Mrs. A..

    ReplyDelete
  2. nina kena kerja sbb nk take over staf hindu cuti panjang nau walaupun AL habis dh heee

    ReplyDelete
  3. haaaa...kena check tu samada diorg apply atau x... kat tmpt kerja saya setiap tahun akan ada auditor masuk untuk check segala galanya termasuklah semak annual leave balance atau tidak antara borang permohonan cuti dengan sistem.

    ReplyDelete
  4. Walaupun cuti tak bermakna MA sebab en suami keje hahahaha.... Jadinya mereput jerlah kat rumah

    ReplyDelete
  5. bulan ni puas la bercuti, almaklum bln lps cuti tkt sabtu ahad je....

    ReplyDelete
  6. Happy holiday..kita holiday minggu dpn..

    ReplyDelete
  7. There is such thing as “cuti tanpa rekod” :-)

    ReplyDelete
  8. Cantik prop Deepa nya. Hihi. Harini Mrs.A cuti lah ni ya.

    ReplyDelete
  9. Kelantan cuti 4 hari weekend ni sbb hari keputeraan sultan mohammad ke 5..

    ReplyDelete
  10. Cantik pula deko deepavali tu. Hehe...

    ReplyDelete
  11. Cantik deco..kat opis mama xde pun nak nyambuy sebab org bangsa india xde

    ReplyDelete

TOP COMENTERS