Happy Birthday Along

November 09, 2018

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Happy Birthday Along.

Happy sixteen birthday Along ibu doakan semoga berjaya di dunia dan cemerlang di akhirat. Pada tahun ini kebetulanlah pulak tarikh birthday Along sama dengan tarikh Deepavali heheheee... Along malu-malu aje bila Mrs. A ucapkan happy birthday kat dia. Pastu dia kata alahai sama pulak birthday Along dengan Deepavali adoiii!!! tak cantiklah katanya. Hurm... apa yang tak cantik Along hai! eloklah tu semua orang cuti sambut birthday anak ibu ni terus berderai ketawa we all.

Tiada celebration yang luar biasa pun sekadar potong kek birthday sahaja.

Happy-birthday-along
Happy birthday Along
Happy-birthday-along
Ice-cream cake by Babah beli kat Bakers Cottage 
Sekejap aje dah 16 tahun umur Along, masa terasa sangat cepat berlalu. Mrs. A yakin semua ibubapa pastilah inginkan yang terbaik buat anak-anak mereka begitu jugalah dengan Mrs. A. "Along semoga dengan bertambah usia akan menjadi lebih matang, bijak serta menjadi hamba Allah yang taat segala perintahNYA". 

Happy Birthday Along.

You Might Also Like

7 comments

  1. happy birthday utk ank Mrs A...kejap kn dh 16thn..besar dh tu...nextyear spm dh

    ReplyDelete
  2. HB along, moga jd anak yg soleh n berjaya

    ReplyDelete
  3. Semoga Along menjadi anak yg berjaya di dunia & akhirat..

    ReplyDelete
  4. Semoga Dilimpahkan rezeki Along..moga jadi anak berjaya dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday Along! Good luck SPM tahun depan. Hihi. Semoga berjaya di dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  6. Besar dah anak Mrs a.. sanah helwah Dari mama

    ReplyDelete

TOP COMENTERS