Jom Ghayo Kek Sekolah 2018

July 20, 2018

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Jom Ghayo Kek Sekolah 2018.

Jom ghayo kek sekolah pada tahun ini temanya adalah hijau. Hah! ramailah mak kau hijau! kat dewan time tu ngeh! ngeh! ngeh! Walaupun pada mulanya Mrs. A macam malas-malas nak pergi tapi ntah! macam mana Mr. A pula yang terajin nak pergi. "Jomlah kita pergi si H tu banyak kali ajak saya kesian pulak kat dia tu, nanti cakap kita tak support event kengkawan pulak". Eh! Mrs. A okay jer... layanz.... lagipun memang annual event Alumni yang ni we all rajin pergi. Jom ghayo kek sekolah tahun [2017] [2016] [2015] dan [2014].

2018
Seperti tahun lepas The A family datang sekeluarga. Opps!! pandang lain camera da...
Tahun ini batch 1992 tak ramai yang datang huhuhuhu... ada yang pm Mrs. A ajak datang tapi sayang dia pula yang akhirnya tak jadi datang. Tapi bila Mrs. A dengar cerita yang kereta dia problem time dia nak datang kesian pula mendengarnya. Takpelah kawan-kawan tahun depan masih ada In Sha Allah.

2018
Ku lihat hijau.... hehehe... tema tahun ini 'hijau'. Majlis diadakan di dewan besar STAD
Ini jer...batch 92' yang hadir inipun termasuk AJK 
Sumer pandang kat Mr. A sebab dia kata alergi kepada nama M yang baru datang hahaha... tak pasal-pasal sama nama pun boleh jadi hal #itumacampunbolehka
Ha! nak tahu tak jom ghayo kek sekolah tahun ini memang tahun bertuah buat Mr. and Mrs. A cos we both dapat lucky draw.

Mula-mula nama Mr. A kena petik
Kemudian nama Mrs. A pula. I likes dapat tupperware giteww...
We all dah nak balik dah bila dedua dah dapat lucky draw tu ngeh! ngeh! ngeh!. Tapikan tak sangka pulak nama Mrs. A kena petik sekali lagi menang 'Best Dress' kategori perempuan.

Buruk nau ternganga hahaha...
K.Mid: Kalau tak keberatan boleh bagitahu tahun bila ni baju nikah ni?
Mrs. A: Tahun 2001 hehehe...
Kebetulanlah pulak baju nikah Mrs. A hijau tu yang timbul idea pakai jelah baju tu. Tapi tak sangka pula menang best dress Alhamdulillah rezeki
Finally sebelum pulang bergambar bersama AJK-AJK yang awesome
Hadiah menang best dress sumbangan daripada batch '78 rupanya.
Thank you batch '78 bagi Steamer brand Pensonic
Majlis jom ghayo kek sekolah adalah annual event Alumni SMKSTAD yang Mrs. A sekeluarga rajin support. Semoga ukhwah dan silaturrahim yang terjalin akan berterusan sampai ke syurga. In Sha Allah. 

You Might Also Like

15 comments

  1. Sebenarnya SA pun sekolah kat STAD ni batch 1995..kenal AJK tu ha..Shida...hehehe...ada dia ajak datang...bertahun2 ajak..tapi tak dapat nak datang walau sekangkang kera ke sekolah ngan rumah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Next time jom ler joint SA, boleh kita jumpa face to face hehehe...

      Delete
  2. Seronoknya dapat gather2. Lagi best dapat banyak hadiah hehe..

    Maintain lah mrs A ye, boleh pakai lagi baju nikah tu hikhik...

    Omai, steamer tu menggodalah :p

    ReplyDelete
  3. MERIAH MAJLIS GHAYO..TAHNIAH MENANG HADIAH MMG CNTIK BAJU YG MRSA PAKAI

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Seronoknya bila ada event macam ini.. Boleh mengeratkan silaturrahim dan beramah mesra.. kikiki.. Memang cantik pun baju Mrs A tu.. tahniah ye..

    ReplyDelete
  6. jamuan raya yg sangat meriah.. tahniah dpt steamer.. bertuah badan

    ReplyDelete
  7. salam...
    singgh melawat mrs.a
    ^,^

    ReplyDelete
  8. Wah, bestnya jumpa kawan2 lama...

    ReplyDelete
  9. salam..
    yaya singgh melawat =)

    ReplyDelete
  10. memang cantik baju.no ownder menang. hehehe

    ReplyDelete
  11. Tahniah.
    Seronok dapat jumpa kengkawan

    ReplyDelete
  12. wahhhhhh dasat laa ahkak kite niiii badan mentennnnnnnnnnnnn dr dulu... kalu org lain baju nikah dah msk muzium daaaa

    ReplyDelete
  13. tahniah..murah rezeki.. best kalau ada alumni camni :)

    ReplyDelete

TOP COMENTERS