Wordless Wednesday #115 - Open House

July 18, 2018

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #115 - Open House 

22 Syawal 1439 H Menghadiri jamuan hari raya office sendiri ngeh! ngeh! ngeh!

Mulanya Mrs. A macam malas nak pergi tapi bos kata datanglah sekejap pun takpe tunjuk muka. Hurm... iyolah bos saya yang menurut perintah. Alhamdulillah daripada maklum balas yang Mrs. A dengar jamuan hari raya ini berjaya mencapai objektifnya. Tetamu luar ramai hadir walaupun diadakan pada waktu malam. Food pun alhamdulillah cukup-cukup tiada pembaziran.

Majlis disempurnakan oleh YAB MBNS dan VVIP kerajaan Negeri Sembilan yang lain-lain

Ganglunch and gangnetball
Ibu-ibu dan anak-anak
Rajin depa dua orang tu datang dari Port Dickson

 23 Syawal 1439 H pergi open house ex-lady bos kat Taman Tuanku Jaafar. 

Aryssa dengan Mrs. A aje yang pergi The boys tak ikut
Sebelum pulang haruslah bergambar dulu.
Walaupun dah tak sama tempat kerja tapi we all still keep in touch
S pun sama juga dulu satu office tapi sekarang dia dah ikut ex-lady bos kerja kat K.L

28 Syawal 1439 H memenuhi jemputan open office Percetakan Nasional Malaysia Berhad a.k.a PNMB di Puspanitapuri, Dewan Sri Endon, Putrajaya.

Muka ada senyum dapat pi beraya nun jauh ke Putrajaya ngeh! ngeh! ngeh!
Meriah sangat jamuan raya PNMB ni cer tengok kat belakang we all tu ramaikan tetamu yang hadir.
Finally sebelum pulang team SAINS bergambar di photo booth bersama tuan rumah yang manis si baju biru tu.

1 Zulkaedah 1439 H

Okay finally pergi open house Syamsul Debat. Tapi open house Syamsul debat ini di buat pada 1 Zulkaedah 1439 H. Hehehe.... Syawal satu bulan pun masih tak cukup uols.

Sebelum pulang kita bergambar dulu....
Actually rumah yang Syamsul Debat buat open house ini adalah rumah parents dia iaitu di Kg. Panchor. Terima kasih ostaz di atas jemputan.

Thats all kisah Wordless Wednesday #115 - Open House

You Might Also Like

11 comments

  1. meriah jemputan openhouse...tp dh abis syawal pn masih ada jemputan kn

    ReplyDelete
  2. waaa. mek jugak yg tk buat compile open house yg attend this year.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haruslah buat Mek sayang ooo tak buat

      Delete
  3. ni dah kes terlajak raya ni hhahaa

    ReplyDelete
  4. bestnya.. saya tahun ni x banyak dpt jempuitan open house.. tapi ada la jugak..

    ReplyDelete
  5. bestnya bila mencapai objektif! Meriah sangat open house

    ReplyDelete
  6. Cerita raya semua LZ dapat published cuma 1 jer tak sempat citer, jamuan raya office.. Raya pun dah abis..

    ReplyDelete
  7. Best aktiviti gini.. tamabh bila ramai yang joint kan..

    ReplyDelete
  8. Wah sampai habis syawal pun ada open house

    ReplyDelete
  9. jamuan raya opis tu tersama pulk bj dngan lapik meje yoo..
    hahhahah #janganmaradaa

    ReplyDelete

TOP COMENTERS