Surprise! Birthday For Coach

July 16, 2018



Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Surprise! Birthday For Coach.


Last Friday time biasa training petang tu team netball dah pakat-pakat nak buat surprise birthday untuk coach. Manager siap pesan jangan wish coach dulu sehingga petang. Memang kebetulan tarikh birthday coach exactly hari yang sama we all training hahaha... kena sangat buat surprisenya pun.

Hurm... dari pagi dah plan kat grup WhatsApp pembahagian tugas masing-masing ada yang beli kek, ada yang buat Oglio-Olio, ada yang beli belon, ada yang beli air, ada yang beli paper plate, sudu, garpu dan alhamdulillah semuanya dipermudahkan. Cumanya oit! uols ni nak training ke nak berfoya-foya ha!? Takpe kita training dulu pastu barulah berfoya-foya muahahhaaaaaaaa....

Surprise! Birthday
Coach kena dera bergambar ngeh! ngeh! ngeh!
Actually! time berkumpul ramai-ramai pukul 5.00 petang for the klimaks nak wishing 'Surprise!!!' tu Mrs. A tak sempat join pun huk! huk! huk! [teruklah ko nih! Mrs. A] sorry la team Asar masuk 4.45 der... tu pasal I cadangkan buat semuanya lepas training tapi uol insist nak buat pukul 5.00 juga so takpelah takde rezeki I nak wat ucapan 'Surprise' sesama uols. Anyway we are okay no heart feeling alhamdulillah.

Surprise! birthday for coach. We all celebrate selepas habis training petang tu di court netball Kompleks Belia dan Sukan, Paroi a.k.a KOMBES.

Surprise! Birthday For Coach
Okay! cepat keluarkan semua apa yang ada

Surprise! Birthday For Coach
Eh! apsal Mrs. A dengan Fadz jer.. yang peace yo
Surprise! Birthday For Coach
Okay dap pulak sekadar hiburan #jangankecam
Surprise! Birthday For Coach
Finally tunjuk birthday girl ;-)
Ucapan birthday Mrs. A untuk coach yang dihormati:-

"Semoga dikurniakan umur panjang yang berkat, sihat-sihat selalu, dipermudahkan segala urusan dan sejahtera di dunia sampai akhirat". 

In Sha Allah Amin YaRabbal Alamin.

Surprise! Birthday For Coach walaupun kecil-kecilan tapi bagi Mrs. A tetap manis untuk dikenang dan semoga ukhwah yang terjalin akan berterusan sampai bila-bila.

You Might Also Like

6 comments

  1. Alhamdulillah walau kecil-kecilan tapi nampak meriah. Sanah helwah buat coach Mrs A.

    ReplyDelete
  2. Seronoknya bila diraikan kan....
    Surprise pulak tu mesti rasa nak menangis terharu kan Bezday Girl hari tu.
    Nampak meriah jugak tu walau celebrate kat padang hihi

    ReplyDelete
  3. Hepi birthday coach! semoga mantain cantik dan sihat

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday coach... igt td coach jenama beg tu ;-)

    ReplyDelete
  5. Suka buat suprise-suprise gini.. Memang meriahlah and memorable kan mrs. a.. Happy birthday buat coach mrs. a..

    ReplyDelete
  6. Wah best ni dapat surprise camtu

    ReplyDelete

TOP COMENTERS