Terima Kasih Blogger Anies

May 24, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

Terima Kasih Blogger Anies.


Alhamdulillah rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari ha! tak gittewww... Terima kasih blogger Anies. Mrs. A dapat lagi souvenir daripada rakan blogger Anies cos Anies memang pemurah orangnya [SINI]. Semoga rezeki Anies bertambah-tambah banyak lagi dan mengalir tak putus-putus.

Actually Mrs. A dah terlupa pun. Tapi tulah macam ada six-sense la pula antara Anies dan Mrs. A bila tetiba jer.. Mrs. A teringat tak lama tu dapat WhatApp daripada Anies bagitahu souvenir dah pos. 

Ni dia sampul duit raya dan fridge magnet comel dari Taiwan. Suka... suka..suka senyum sampai tinge ngeh! ngeh! ngeh!

Terima kasih
Terima kasih blogger Anies
Kalau readers belum pernah singgah ke blog Anies cuba ler... singgah kalau dah tersinggah mesti nak singgah-singgah selalu macam Mrs. A ni.

Okay sekali lagi Mrs. A nak ucapkan Terima Kasih Blogger Anies semoga ukhwah kita sesama blogger akan berpanjangan sampai bila-bila.

You Might Also Like

8 comments

  1. Comelnya sampul dan frige magnet tu.. Tahniah Mrs A

    ReplyDelete
  2. tahniah..cute la fridge magnet tu

    ReplyDelete
  3. sama2 jg sbb selalu komen kt blog ;-)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, rezeki Mrs. A.. Tahniah Mrs. A..
    Semoga ikatan persahabatan kita semua di alam maya berkekalan..

    ReplyDelete
  5. comelnya sampul rayaaa. suka la busyra tngok. geram. hehe

    ReplyDelete

TOP COMENTERS