Hadiah Menang 'SPM Result Giveaway' Dah Sampai

May 15, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

Hadiah Menang 'SPM Result Giveaway' Dah Sampai.

Finally sampai juga hadiah Mrs. A menang SPM Result Giveaway by Abam Kie. Fuh! serius lama tau Mrs. A tunggu. Abam Kie dah WhatsApp kat Mrs. A parcel consignment note yang dia dah post since 28 April lagi tapi petang semalam baru sampainya. Hurm... tulah mungkin sebab cuti tetiba kot huhuhuhu....

Tapi tulah sedikit musykil time terima tu kotaknya dah terbuka. Tak tahu arrr... manusia jenis apakah yang tak takut dosa sanggup buat kerja-kerja tak baik pecah amanah cenggini. [hahahhaa over ko Mrs. A]. Ialah lagipun kat parcel consignment note dah tentu ada tulis kopi. Apa depa ingat handphone ka? Eh! kalau betul pun handphone apa masalah depa nak pi bukak bagai. Haish! nak curi ka!? Hurm... speechless!!!

Tengok tu ntah siapa la punya kerja busybody jer... nak tahu apa isi kat dalam
Apa-apa pun alhamdulillah bila Mrs. A check isi dalam dia elok dan paket kopi tu masih cukup 20 paket. Terima kasih Abam Kie nanti bila sahur boleh ler... Mrs. A minum kopi Pak Belalang ngeh! ngeh! ngeh!

Hadiah menang SPM Result Giveaway by Abam Kie
Semoga rezeki rakan blogger iaitu Abam Kie akan bertambah-tambah lagi hendakNYA. Terima kasih ukhwah.

You Might Also Like

6 comments

  1. Adoi.. Kenapa la pula parcel tu di koyak.. Tak amanah tau.. Mujurlah kopi nya cukup.. Tahniah Mrs A..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Mrs.A. Kopi ni memang sedap

    ReplyDelete
  3. nasibaik brg tk ilang kn...tahniah dpt kopi tu

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi kena parcel dah terbukak.. Kalau kena, memang carik jalan untuk report.. huhu..

    ReplyDelete
  5. sapa laa punya pedajal buat cm tu...

    ReplyDelete
  6. kerja siapa ni... nasib baik barang elok

    ReplyDelete

TOP COMENTERS