Happy Birthday To Me

May 30, 2018

As Salam and greetings to dear readers.

Happy Birthday To Me

Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi kerana masih sihat dan bernafas di alam maya ini. Pada hari ini iaitu 30 Mei 2018 genaplah usia Mrs. A 43 tahun. Hurm... dah tua rupanya muahahhaahaha... Walaupun bagi sesetengah orang umur itu rahsia tapi bagi Mrs. A pula tiada keperluan untuk dirahsiakan biarlah tak kisah pun kalau orang tahu huhuhu. [poyo la kau Mrs.A oiii!]

Ko! dah kenapa Mrs. A wish birthday kepada diri sendiri kesian... takde orang wish ke hew! hew! hew! Actually takdelah sampai takde yang wish cuma sengajalah Mrs. A nak wish diri sendiri di blog. Dalam erti kata lain ada juga benda nak up-date ha! gitewww.

happy birthday
Saranghae!!! Mrs. A
Alhamdulillah semalam dapat birthday treat in advance daripada Mr. A iaitu berbuka puasa di luar. Itupun Mrs. A dah happy nampak sangat Mrs. A ni sejenis yang mudah terhibur. Untung tau Mr. A and kids tu dapat orang macam Mrs. A ni ha..ha..haaaaa.... #perasan

Buat kawan-kawan yang wish birthday tu samada di FB, WhatsApp dan secara face to face terima kasih Mrs. A ucapkan atas ingatan dan doa yang baik-baik. Semoga kalian juga beroleh kesejahteraan.

Buat diri sendiri semoga akan terus istiqomah ke arah yang lebih baik untuk kesejahteraan di sini mahupun di akhirat kelak.

Happy Birthday To Me.

You Might Also Like

13 comments

  1. happy birthday Mrs A..tu la kdg org malu plak nk bgtau umur..saya pn tk pernh sorok tp bila bgtau ada yg tk percaya hehe...seronok birthday girl berbuka kt luar tu

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to you... Semoga diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Mrs A...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. happy muda selalu ;-) semoga sentiasa murah rezeki dan diberkati olehNya

    ReplyDelete
  5. Sanah helwah Maziah.
    Semoga bahagia, sihat, panjang umur, lumayan rezeki dan sentiasa dalam keredhaan Allah

    ReplyDelete
  6. Happy birthday Mrs.A, seronok tu berbuka di luar hehe

    ReplyDelete
  7. LZ dah wished via WhatsApp tap nak wish lagi di sini..
    HaPpY bElAteD BiRtHdAy Mrs. A!

    ReplyDelete
  8. happy birthday ... semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  9. happy birthday, mrs.A.
    stay young.
    age is just a number.
    happy always :)

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday Mrs A.. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah...

    ReplyDelete

TOP COMENTERS