Farewell lunch lagi....

December 06, 2013

Yesterday ade farewell lunch untuk adik praktikal kat unit finance. Aku der...sikit termasuk kat unit ni...hehhhehheeee...special kes sikit. Aku ni ada 2 bos & 2 unit. Ko hade!!??? We all gi lunch kat restoran Windmill sesambil tu adeler bebagi souvenir untuk kenang-kenangan. Actually kat company tempat aku kerja ni memang practice amik bebudak u ke college yang berkaitan untuk practical then adelah sedikit elaun diberikan.
Aku order western food tapi dalam set tu siap ade nasi lagi ade fish and ade chicken melantak habis gayanya. Dah tu pulak segala menda kena guna dgn fork & spoon then knife pun kena guna haru betul mujur tak kena bahan. huhuhuuhuu....

Mushroom soup and ais lemon tea yang begini ghupernya

sesapa yang takde food lagi tu...adelah orang yg kuar lambat sikit dari ofis yg dah dapat food tu kemain laju jer...

Sebahagian dari finance ade juger...yg tak joint atas sesebab yang tak dapat dielakkan.

You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me