Family Get Together - Jiboi pt2 - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Family Get Together - Jiboi pt2

9 Februari 2024

Family Get Together - Jiboi pt2


Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Family Get Together - Jiboi pt2. Sambung kisah family get together [SINI]. Selepas tamat games anak-anak fruit masing-masing mandi membersihkan diri bersedia untuk solat maghrib berjemaah seterusnya tahlil dan solat isyak berjemaah. Oleh kerana Mrs. A, ABC so kena duduk dapurlah menghidangkan apa yang patut.

Family Get Together - Jiboi pt2. 

Family get together
Jenguk jap ke depan dah selesai solat maghrib waktu ni

Setelah selesai jemaah isyak. Kita makan dulu.... eh! 😆😇😊 Gambar makanan di meja hidangan takde pulak Mrs. A snap huhuhu... hurm memang selalu begitu. Setelah selesai makan-makan ada acara potong kek untuk November dan juga Oktober babies.

Family Get Together - Jiboi pt2
Novemberian

Family Get Together - Jiboi pt2
Oktoberian

Kemudian acara penyampaian hadiah games petang itu. Sambil itu ada juga cabutan bertuah dapat RM sebabnya RM ada lebihan selepas pembelian segala hadiah. Hadiah-hadiah disampaikan oleh Yang Hormat f.i.l. 

Family Get Together - Jiboi pt2
Juara games onty&uncle Pakteh&Makteh

Family Get Together - Jiboi pt2
Naib juara onty&uncle Babah&MakNgah

Family Get Together - Jiboi pt2
Tempat ketiga games onty&uncle D&U (onty tu adik kaklong)

Family Get Together - Jiboi pt2
Saguhati games onty&uncle Maksu&Paksu

Family Get Together - Jiboi pt2
Saguhati games onty&uncle Papa&Mama

Family Get Together - Jiboi pt2
Tempat kedua games anak-anak fruit

Lagi dua group gambar pemenang anak-anak fruit tiada pula dalam gallery phone Mrs.A huhuhu 😔😔 so tak dapatlah nak share.

Lagi gambar adalah pemenang cabutan bertuah berbentuk RM20, RM50, RM10 dan RM5 wow! rezeki mereka. Mrs.A punya nombor tak naik pulak malam tu kuciwa iols! 😞😞

Family Get Together - Jiboi pt2
Salah seorang pemenang lucky draw 

Family Get Together - Jiboi pt2
Lagi pemenang lucky draw banglong S yang ni RM50 suka betul dia

Kalau tak silap ada tiga orang lagi pemenang lucky draw. Unfortunately tiada gambarnya. Okay itu sahaja kisah Family Get Together - Jiboi pt2. 

Salam Jumaat selamat bercuti dear readers.



13 ulasan:

  1. Waaa meriah nya... Family saya jauh2 semua nya.. susah nak berkumpul.. seronok kalau dpt berkumpul mcm ni kan :D

    BalasPadam
  2. meriahnyer family day cmni., siap ada lucky draw gituuu., hehe

    BalasPadam
  3. seronoknye dapat berkumpul ramai-ramai mcm ni... semoga semuanya sentiasa sihat.. nanti buat lagi dan lagi.. dapat kumpul mcm ni hilang stress di hati..

    BalasPadam
  4. seronok gathering mcm ni kan meriah

    BalasPadam
  5. senyum lebo yg dpt hadiah2 ni
    hehehe

    BalasPadam
  6. untung yg lahir bln 10 dan 11
    dapat diraikan beramai2
    ;-)

    BalasPadam
  7. waahhhhh bestnyaaa meriahhhh! hehehe

    BalasPadam
  8. alahai mana lagi 3 pemenang lucky draw tu Mrs A? hehehe

    BalasPadam
  9. alhamdulillah meriah pertemuan keluarga

    BalasPadam
  10. meriah siap ada lucky draw ye. rindu pulak family day macam ni

    BalasPadam
  11. Muka2 bahagia semuaa dapat hadiah 😍😄. Acara games pun seru, menang tak menang, memang happy lah ini

    BalasPadam
  12. Seronok masing- masing dapat hadiah ye...best gathering macam ni sesekali

    BalasPadam
  13. Best bila berkumpul ramai ramai dengan ada aktiviti macam ni. Main games tu mesti riuh kemain.

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©