MRS. A JOIN GIVE AWAY SR X MITCH MEMOIR KAMPUNG BOY - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: MRS. A JOIN GIVE AWAY SR X MITCH MEMOIR KAMPUNG BOY

15 April 2022

MRS. A JOIN GIVE AWAY SR X MITCH MEMOIR KAMPUNG BOY

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

MRS. A JOIN GIVE AWAY SR X MITCH MEMOIR KAMPUNG BOY. Ini betul-betul last minutes punya join hahahha... tanpa membuang masa jom tepek banner.

Mrs. A Join Give Away SR x Mitch Memoir Kampung Boy

Mrs. A Join Giveaway
KLIK

Syarat wajib Giveaway adalah yang No 4 seperti di bawah:-

4. Copy blurb ini (wajib):

Blurb Memoir Kampung Boy - Ia mengisahkan tentang cerita kanak-kanak di zaman 1970 dan 1980-an di mana watak aku (Kenit) memaparkan aktiviti serta apa yang dialaminya ketika itu. Ketika zaman tiada gajet yang canggih, ‘aku’ dan rakan-rakannya bermain apa sahaja yang dapat menghiburkan hati mereka. Kisah ini bermula perpindahan dari Pekan, Pahang ke Johor Bahru (JB). Di JB, ‘aku’ mendapat sahabat karibnya bernama Rais dan Kajid yang memperkenalkan banyak permainan sewaktu zaman dulu, seperti main ‘gundu’, baling selipar, tarik upih pinang, permainan ‘cakar ayam’ dan sebagainya. Namun masa amat mencemburui persahabatan mereka.

4. Copy ayat beserta link pada dua kenyataan di bawah:

Kenali Mitch! 

Shopee Menara Seni


Lain-lain syarat boleh klik banner di atas untuk ke blog penganjur. Mrs. A join Give Away SR x Mitch Memoir Kampung Boy.9 ulasan:

MRS.A my blog my stori ©