Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2021 - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2021

3 Januari 2022

Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2021

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2021. Seperti tahun-tahun sebelum ini [SINI] seakan telah menjadi satu kemestian bagi Mrs.A untuk buat satu entry penghargaan kepada rakan-rakan blogger yang selalu singgah dan suka meninggalkan komen di blog picisan Mrs. A ini. Sepanjang Mrs. A berblog rakan-rakan blogger datang dan pergi tak kurang juga masih ada yang kekal singgah hingga ke hari ini. Alhamdulillah.

Tanpa membuang masa lagi jom Mrs. A share siapakah pengomen-pengomen tegar blog Mrs.A di sepanjang tahun 2021.

1. Pemilik blog - Pencarian Jiwa Diri Saya lebih dikenali sebagai NA. Mrs. A yakin mesti ramai yang kenal blogger NA kan...masih kekal pengomen nombor satu blog seperti tahun lepas.

Pengomen tegar

2. Pemilik blog - Orang Bukit atau Nohas. Siapa yang belum pernah singgah di blog beliau cubalah singgah pasti tidak mengecewakan gitteww...


3.Pemilik blog - imwritingformyself dalam bahasa melayunya ...dan aku menulis untuk diri sendiri Encik Afeezz kali ni tak yah sedih-sedih dah ya ngeh! ngeh! ngeh cause awak tersenarai 😊

pengomen tegar

4. Pemilik blog - aniesandyou a.k.a  Anies.  Anies adalah di antara blogger yang dah lama Mrs. A kenal di alam maya pernah juga dapat hadiah dari Anies. Anies memang pemurah suka bagi-bagi souvenir buat pembaca blog beliau.
pengomen tegar

5. Pemilik blog - Karyaku... Paridah lebih mesra di sapa Kak PI beliau juga merupakan seorang penulis. Kagum dengan semangat beliau.


6. Pemilik blog - Warisan Petani beliau merupakan blogger lelaki yang sangat rajin meninggalkan komen-komen di blog bukan sahaja di blog Mrs. A rasanya diblog rakan-rakan blogger yang lain pun sama. Suka singgah di blog WP tengok tanam-tanam yang beliau tanam selalu menjadi.

Pengomen Tegar

7. Pemilik blog - Ako Tetap Ako kenalan baharu yang baru masuk senarai pengomen tegar blog Mrs. A eh! 😇😇😇 
Pengomen Tegar

Buat readers dan rakan-rakan blogger yang lain andainya tidak tersenarai mohon jangan berkecil hati pula ya. Doa Mrs. A semoga kita semua sentiasa berada di dalam rahmat kasih sayang Allah S.W.T jua.
Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2021.12 ulasan:

 1. Harap dapat teruskan momentum.

  BalasPadam
 2. Tahniah buat semua yg rajin mengomen

  BalasPadam
 3. terima kasih jg selalu komen di blog akak..

  BalasPadam
 4. hahahaha... x sangka msk list kat sini hehehe :D
  btw tahniah buat semua blogger yang sentiasa mengunjung antara satu sama lain..

  BalasPadam
 5. Alhamdulillah tahniah semua sahabat blogger Malaysia kita..selamat tahun baru juga kpd Mrs A

  BalasPadam
 6. Nampaknya uncle kena kerja keras lagi lah ni....

  Tahniah semua!

  BalasPadam
 7. Mereka dalam list ni memang peramah semuanya

  BalasPadam
 8. mereka semua memang sangat peramah kan :)

  BalasPadam
 9. tahniah semua.. mmg geng rajin2 belaka ni

  BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©