Mrs. A join 'Superhost Giveaway' - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Mrs. A join 'Superhost Giveaway'

13 Januari 2022

Mrs. A join 'Superhost Giveaway'

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Mrs. A join 'Superhost Giveaway'. Semalam dah terbaca berkenaan giveaway ini. So hari ini baharulah berkesempatan untuk turut serta 😊. 

Mrs. A join 'Superhost Giveaway'. 
Mrs. A join giveaway
KLIK

Syarat-syarat Superhost Giveaway ini mudah aje.

1. Follow blog penganjur dan komen di posting giveaway beliau - DONE ✅
2. Subscribe channel youtube: #Family Factor - DONE ✅
3. Optional (tak buat tak pa) Teka penganjur asal dari negeri mana. Mrs. A teka - NEGERI KEDAH
4. Buat post giveaway dan link ke posting penganjur - DONE ✅

Tarikh tutup giveaway: 22 Februari 2022

Hadiah untuk pemenang Superhost Giveaway ini memang sangat menarik. Jika nak tahu lebih terperinci sila  klik banner di atas untuk ke blog penganjur.

Semoga adalah rezeki Mrs. A menang 😍



13 ulasan:

  1. Kekdahnya kalau terpilih memang berbaloy2

    BalasPadam
  2. nak join juga..

    BTW, nak bagi tau sikit...blog Mrs A ni lambat loading tau

    BalasPadam
  3. selamat maju jaya.... semoga dpt hadiah tu nanti....

    BalasPadam
  4. All the best Mrs.A
    Syu still dalam proses nak join GA ni. 😁 He2~

    BalasPadam
  5. goodluck mrs a kalau ada masa nak join gak la

    BalasPadam
  6. Salam 2022 MA.... Gud luck ye...
    I mmg dah pencen join GA ni hihi

    BalasPadam
  7. Semoga ada rezeki menang nanti. Aaaminn...

    BalasPadam
  8. Good luck! Nak join gak lah nanti. Gempak hadiahnya

    BalasPadam
  9. Semoga berjaya. Semoga tepat tema negeri.

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©