Happy Sweet 17th. Along - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Happy Sweet 17th. Along

8 November 2019

Happy Sweet 17th. Along

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Happy Sweet 17th. Along. Pada 6 November yang lalu genaplah umur Along 17 tahun. Kalau tahun lepas [SINI] birthday Along sama tarikh dengan hari Deepavali tahun ini pulak sama tarikh dengan hari kedua dia menduduki peperiksaan SPM.

Happy Sweet 17th. Along
Happy sweet 17th Along. Yang belakang tu sampai cancel pi ngaji sebab dah lambat katanya.
Sudah menjadi satu kebiasaan babahnya mesti nak jugak ada acara potong-potong kek among us heheheee... .sentimental betul. Kalau ikut Mrs. A tak payah derrr... cos this Saturday Maksu (s.i.l) depa nak celebrate untuk Oktober dan November babies secara berjemaah di Jiboi. Tapi tulah tengahari kat office Mr. A calling-calling on the way balik office suruh Mrs. A pi beli cake birthday untuk Along. Beli ice cream cake tambah Adik pulak. Okaylah Mrs. A layanz... kan aje yang penting semua happy.

Time Along nak potong ice cream cake tu punyalah payah huhuhuu...So buat action bergambar ajelah. Cake tu masih beku cos Mrs. A lambat keluarkan dari freezer. Pisau plastik tu memang tak boleh nak potong so guna pisau betul dan tugas memotong pun diserahkan kepada ibu ngeh! ngeh! ngeh! Anyway cake tu Along suka dan semua pun suka. Alhamdulillah.

Happy Sweet 17th. Along. Ibu doakan semoga Along sentiasa dirahmati Allah S.W.T dan menjadi insan yang sentiasa mentaati perintahNYA.



12 ulasan:

  1. happy birthday utk along..kek ice cream sodap tu

    BalasPadam
  2. happy belated birthday Along...jawab peksa elok2 ye

    BalasPadam
  3. Happy belated birthday untuk Along......
    Good luck for your SPM

    BalasPadam
  4. Haha keras pulak kek tu. Nampaknya semua orang gembira. Alhamdulillah.

    BalasPadam
  5. happy birthday along, besar dah anak Mrs A ye...

    BalasPadam
  6. Meniti usia..moga terus menjadi anak yang soleh ya.Moga dipermudahkan semua urusan dunia akhirat.Aamiin.

    BalasPadam
  7. Sanah helwah Along! Moga jadi anak yang soleh aamiin. Good luck for your SPM. Make your parents proud of you OK?

    BalasPadam
  8. happy birthday along , all the best dalam SPM, aamiin :)

    BalasPadam
  9. Happy belated birthday buat Along..

    BalasPadam
  10. Happy Bezday Along moga berjaya dunia dan akhirat.... Kek aiskrim boleh tahan gak MA, semua pun suka, mesti habis punya, ni kalau kek biasa tu takut beli sebijik habisnya tak tau bila kan.... sayang membazir....

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©