Mrs. A Menang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Mrs. A Menang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie

20 November 2019

Mrs. A Menang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie

Bismillahhirahmannirrahim...

 As Salam and greetings to dear readers.

Mrs. A Menang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie. Alhamdulillah rezeki Mrs. A menjadi salah seorang pemenang. Walaupun pemenangnya dah diumumkan hampir seminggu yang lalu [SINI] tapi tulah baharu today Mrs. A berkesempatan nak buat post. Tak tahulah di mana silapnya idea nak up-date blog menjunam ke laut dalam huhuhuhu.... mungkin sebab busy dengan tugas hakiki dan jugak busy with life "eh! poyo jer muahahhaaaa...."

Alhamdulillah terima kasih Abam Kie Mrs. A menang top-up memang kebetulan time tu kredit Mrs. A pun dah tinggal ciput ngeh! ngeh! ngeh! tiba-tiba menang top-up pulak walaupun jumlahnya tak besar tapi sangat tepat pada masanya. Memang sesuai dengan pepatah rezeki datang bergolek kepada Mrs. A pada lebih kurang pukul 8.29 malam 13 November yang lalu.


Mrs. A menang

Mrs. A Menang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie. Semoga yang suka memberi akan dikurniakan rezeki yang lebih lagi. InSyaAllah.



20 ulasan:

  1. dana nk dapat ton 10 pun tak dapat kt blog abam kie tu... tahniah buat akak...

    BalasPadam
  2. Tahniah Mrs A! Teruskan mengomen di blog abam kie. In Shaa Allah tahun dpn abam kie bagi hadiah lagi.

    BalasPadam
  3. Tahniah. Bersyukur dapat top up.

    BalasPadam
  4. tahniah.. nk rajin komen kat blog abam kie jugak la..

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, tahniah Mrs. A kalau ada rezeki tak ke mana kannns..

    BalasPadam
  6. tahniah.. puan bila lagi nak buat cabaran mcm tuh?

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah. tahniah dapat hadiah

    BalasPadam
  8. Tahniah! Moga lepas menang ni mood update blog zupp naik ke atas

    BalasPadam
  9. tahniah! kalau dah rezeki xkemana hehe

    BalasPadam
  10. wahhhh dia pun dpt juga tahniah tahniahhhh!!!

    BalasPadam
  11. Murah rezeki.. tahniah ye. Mama pun Ada Menang gak tq ABM kie

    BalasPadam
  12. tahniah , masuk nie dah 3 blogger yang saya jumpa dapat hadiah sebagai pengomen tegar blog abam kie .

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©