Mrs. A Join Giveaway Akhir Tahun Hasrulhassan.com - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Mrs. A Join Giveaway Akhir Tahun Hasrulhassan.com

26 November 2019

Mrs. A Join Giveaway Akhir Tahun Hasrulhassan.com

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Mrs. A Join Giveaway Akhir Tahun Hasrulhassan.com. Mrs. A tertarik nak join giveaway akhir tahun Hasrulhassan.com cos hadiahnya utamanya adalah wang tunai RM100. Kira banyak gaklah tukan RM100 siapa nak bagi ha nampak tak betapa materialnya Mrs. A di situ ehh! macam confident menanglah pulak muahahhaaaaa.... di antara syarat wajibnya adalah tepek banner seperti dibawah dari banner pun kita boleh tahu lain-lain hadiah untuk peserta bertuah ha gittewwww...

Mrs. A Join Giveaway Akhir Tahun Hasrulhassan.com.
giveaway
KLIK
Salah satu lagi syarat giveaway akhir tahun Hasrulhassan.com adalah menceritakan bagaimana kita boleh kenal beliau ataupun bagaimana tahu akan kewujudan blog beliau. As for Mrs. A, kenal dan tahu kewujudan blog Hasrulhassan.com adalah hasil menggoogle daripada pakcik google time tu Mrs. A baru-baru lagi memblog so banyak benda tak tahu pasal blog to be exact pasal blogspot google punya goole terjumpalah blog beliau.

Bermula dari situ Mrs. A memang selalu terjah blog beliau dan HH memang rajin anjurkan giveaway dalam erti kata lain ini adalah salah satu cara beliau berkongsi rezeki. Pada tahun 2014 pertama kali Mrs. A telah turut serta dalam giveaway anjuran beliau iaitu Hari Guru 2014 Giveaway RM100 tapi time ni takde rezeki nak menang huhuhuuu....

Selain daripada itu ada lain-lain lagi giveaway dan segmen anjuran HH yang Mrs. A telah turut serta diantaranya adalah Kontest Teka Gambar VMY 2014, HH Bantu Trafik Blog Meroket, Kontest Siapa Nama Baby Hasrul Hassan dan ada jugaklah yang Mrs. A bertuah menang tempat kedua (dapat lima poh hengget) dalam Giveaway Syukur Selalu 2016 Pembaca Blog Hasrul Hassan.

As time goes by HH pun dah ada macam-macam social media ada FB ada IG tapi tulah Mrs. A tak aktif sangat dalam FB rakan-rakan blogger ni so dalam FB blogger Mrs. A memang sendu sobs..sobs..sobs... ke...si...an... ehh! tiberrr... #iklan

Okay back to Mrs. A Join Giveaway Akhir Tahun Hasrulhassan.com selain daripada dua syarat yang Mrs. A ceritakan di atas. Terdapat lagi beberapa syarat yang perlu dipatuhi, kepada rakan-rakan blogger yang berminat nak join sama macam Mrs. A. Sila klik banner di atas untuk ke blog HH untuk ketahui details.




21 ulasan:

  1. good luck...

    byk jg HH buat giveaway..

    BalasPadam
  2. InshaAllah ada rezeki untuk Mrs A.Aamiin.

    BalasPadam
  3. good luck Mrs A, kak ana nak juga join tapi tak sempat lagi ni adoi :)

    BalasPadam
  4. good luck Mrs. A. kalau dapat first prize tu share-share la yer... hahaha

    BalasPadam
  5. Semoga ada rezeki akak. Aamin...

    BalasPadam
  6. semoga semua yg join akan dapat hasil yg terbaik ^_^

    BalasPadam
  7. Good luck Mrs A. Moga ada rezeki

    BalasPadam
  8. Good luck! singgah dari join GA yang sama

    BalasPadam
  9. Dulu selalu juga saya baca blog Hasrulhassan.com memang menarik minat.

    Goodluck kepada Mrs A untuk contest kali ini.

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©