Wordless Wednesday #106 - Salah Color

July 26, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Wordless Wednesday #106 - Salah Color


Sedar tak sedar rupanya dah lama Mrs. A tak buat post Wordless Wednesday gara-gara nak ikut cakap encik G yang tak suka Wordless tak SEO katanya muahhhhaahaha... last Wordless yang INI

Tapi hari ini ada aku kesahhh!!!!

contact lense freshkon
Dah macam mata vampire. Tengok mata sendiri pun takut....
contact lense freshkon
Its a BIG NO to warm hazel
SAY NO to warm hazel for Mrs. A
Semalam Mrs. A beli contact lense yang dah kehabisan stok. Belilah tiga sekali cos beli dua percuma satu. Color yang Mrs. A nak dan selalu beli tu dah habis untuk power Mrs. A, yang tinggal color-color fancy iaitu biru, hijau, pink. 

Mrs. A lebih suka color-color natural tapi itulah ingatkan warm hazel tu ala-ala hazel brown 'tapi tidakkkkkk!!!!' sendiri takut tengok mata sendiri yang dah macam mata vampire sucking blood. Hurmmm.... nak tak nak kena jugalah pakai sampai sebulan. Tak naklah membazir 60 hengget tu...

Moral of the story next time jangan beli color warm hazel lagi.

Wordless Wednesday #106 - Salah Color

You Might Also Like

15 comments

  1. Saya juga pernah terkena dengan warna contact lense. Ikut daripada gambar iklan, nampak normal... but it is lighter than normal -.- Pakai for a week or two je. Membazir rasa.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. Ok je lah Mrs A. Mula2 pakai memang akan nmpk seram. Lama2 dah biasa sure akan ok. :)

    ReplyDelete
  3. Bukan macam vampire laa Mrs. A tapi ala Che Ta, glamour gitu.. ;-)

    ReplyDelete
  4. Nampak ok juga tu.. lawo.. macam gadis Hindustan

    ReplyDelete
  5. Kalau pakai yang hijau jadi increadible hulk .

    ReplyDelete
  6. Hahaha.... tengok mata sendiri pun takut ya Mrs. A.... nasib tengok waktu siang...

    ReplyDelete
  7. mungkin sebab akak tak penah pakai kaler nie, tu yang nampak lain tu.. hihi..

    ReplyDelete
  8. Hihi. Kalau kena dengan mekap mata ni, cantik jugak warna ni sebenarnya 😊

    ReplyDelete
  9. Akak sama macam saya...kadang kadang kalau rasa tamo membazir..pasrah je pakai..gahaha

    ReplyDelete
  10. ermmm..cantik jea warna tue kat Mrs A..nampak menyerlah..

    ReplyDelete
  11. heeheh,sama macam irda MRS A,KALAU salah pilih colour mood pun kelaut,sebab tu sekarang prefer pakai yang takde warna,neutral..hehe

    ReplyDelete
  12. Owh pakai kontek len ek
    Macam tak perasan.

    ReplyDelete
  13. Cantik tapi kureng sesuai dengan Mrs A sebab menyerlah benor..hehe..jangan marah.. #rinduzamanpakaicontactlenssebelumkahwin..hehe

    ReplyDelete
  14. Eh....nampak mcm ok je MA, tak delah mcm vampire pun ...ok lah

    ReplyDelete
  15. cantik laa sis... sesekali vogue gituuu ;-)

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me