Pemenang Ramadhan Raya Blogger Contest - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Pemenang Ramadhan Raya Blogger Contest

8 Julai 2017

Pemenang Ramadhan Raya Blogger Contest

As Salam and greetings to dear readers.

Pemenang Ramadhan Raya Blogger Contest.

Syukur alhamdulillah tiada perkataan yang lebih indah selain mengucap syukur kepadaNYA kerana rezeki yang tidak disangka-sangka. Excited sangat bila rakan blogger aka ganglunch iaitu LZ WhatsApp Mrs. A malam tadi bagitahu yang Mrs. A menang 1st place. 

Katanya sampai hati you tak bagi tahu I, kah..kah..kah... sesungguhnya Mrs. A memang tak tahu. Actually dah beberapa kali we both check each other ada tak dapat email dari Lazada? Dah tahu ke siapa yang menang? punyalah nak tahu tu cos we both sesama join contest tu. Finally persoalan terjawab.

Lazada
Terima kasih Lazada My kerana telah memilih Mrs.A sebagai pemenang 1st place
Buat readers yang berminat nak baca entry yang menjadikan Mrs. A pemenang tu boleh baca SINI.

Tahniah juga Mrs. A ucapkan kepada semua rakan-rakan blogger yang turut tersenarai sebagai pemenang. Selamat berbelanja di Lazada online diucapkan.

Sekali lagi terima kasih Lazada kerana telah memilih Mrs. A sebagai Pemenang Ramadhan Raya Blogger Contest.

21 ulasan:

  1. Alhamdulillah rezeki... Tahniah Mrs. A..
    LZ ingat Mrs. A saje tak mau bagitahu sebab mau bagi surprise..
    Ternyata LZ bagi surprise kat Mrs. A..

    BalasPadam
  2. tahniah mrs A. boleh start shopping dh ni. hehe.. btw tahniah jgk pada pemenang yg lain.

    BalasPadam
  3. TAHNIAH MRS A LUMAYAN HADIAHYA TU

    BalasPadam
  4. Wow! Tahniah menag tempat pertama. Hebat hebat. Bravo!

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah tahniah Mrs A ❤

    BalasPadam
  6. tahniah sebab dapat duit raya :-)

    BalasPadam
  7. Hebat la Mrs.A.. Best2, durian runtuh tuuu. Tahniah!

    BalasPadam
  8. fuyooh datinA., tahniahnyer

    btw, selamat hariraya maaf zahir batin ye

    BalasPadam
  9. Saw your blog win and just coming here to say CONGRATULATIONS!

    BalasPadam
  10. wow!! tahniah tahniah.. rezeki.. :)

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah rezeki Syawal
    Tahniah, selamat berbelanja.

    BalasPadam
  12. Tahniah Mrs A, semoga makin murah rezeki 😄

    BalasPadam
  13. dapat Rm500 tuea..macam2 boleh shopping di Lazada...tahniah..

    BalasPadam
  14. tahniah.
    aida da perasan dah blog mrsA tersenarai.
    terbeliak mata aida tgk hadiah nyer :)

    BalasPadam
  15. Tahniah Mrs. A !!

    You deserve it !

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©