Potluck Hari Raya Aidilfitri 2013

September 03, 2013


Pagi Isnin, 2.9.2013 Office tempat aku kerja ade wat potluck sempena aidilfitri. Tiada paksaan nak joint ke tak nak joint. Makanan pun terpulang kepada individu. tu nak bawa apa-apalah. TQ pada orang yg rajin nak buat & organize potluck nih! Masa organizer tanya aku nak bawa apa. Dia pun tunjuk senarai apa yg dah ada. Ermmm...aku pun fikir apa yg senang. Kek coklat jelah..itu pun order dari biras aku. 

Sabtu sebelum tu ada gak aku plan nak bawak cookies yg aku buat sendiri. Favorite anak-anak aku biskut cornflakes tapi bila tgk cornflakes dah! tinggal kotak je... tak jadilah. Malas pun ye gak...

Potluck nih! terbahagi dua sebenarnya. Almaklumlah company nih terbahagi kepada 2 wing iaitu Wing A dan Wing B. Aku duduk kat sebelah Wing A so potluck tu jadinya 2.9.2013. Sebelum tu Wing B dah buat potluck lebih awal, Jumaat sebelumnya. Masa Wing B buat aku tak tau ler...camne meriahnya coz aku tak joint. Walaupun diaorang ade ajak tapi malu la pulok aku nak joint dgn tangan kosong.










You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me