Alhamdulillah 19 Tahun Yang Penuh Suka Dan Duka - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Alhamdulillah 19 Tahun Yang Penuh Suka Dan Duka

30 September 2020

Alhamdulillah 19 Tahun Yang Penuh Suka Dan Duka

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Alhamdulillah 19 Tahun Yang Penuh Suka Dan Duka. Semalam 29092020 genap 19 tahun usia perkahwinan Mr. and Mrs. A. Bak kata omputih happy 19th wedding anniversary. Semalam cari-cari post berkaitan anniversary kekdahnya dah 2 tahun [SINI] tak up kat blog. Mujurlah ada di FB dan FB pulak rajin mengingatkan memories tahun-tahun sebelum di wall kita ngeh! ngeh! ngeh!

Semalam sebelum pergi kerja sempat Mrs. A selak album kahwin, snap gambar kahwin Mrs. A sajalah nak mengimbau kenangan zaman muda belia 19 tahun yang lampau.

Alhamdulillah 19 tahun sudah
Bersanding di sebelah pihak Mrs. A pakai baju color kuning

Alhamdulillah 19 tahun yang penuh suka dan duka. Adat berumah tangga ada pasang surutnya begitu jugalah dengan Mrs. A dan husband. Apa yang penting banyakkan bersabar dan berdoa dikala dugaan datang melanda. Kalau di awal-awal berumahtangga ketika usia masih muda lagilah hebat kalau bergaduh tu ego masing-masing tinggi, masing-masing nak menang. Bila dikenang balik sadis jugak muahhaaaaa...

Tapi sekarang ni alhamdulillah seiring dengan peningkatan usia ego tu dah tak berapa nak laku, tolak ansur dan menggembirakan pasangan itu yang lebih diutamakan. Sebagaimana impian pasangan yang berkahwin mahukan perkahwinan mereka sampai ke Jannah begitu jugalah harapan Mrs. A dan Mr. A. InShaAllah. Aaaminnn...

Malam tadi adalah sikit celebration potong kek dan makan kepci. Celebrate di rumah sendiri aje tak  keluar pun almaklumlah musim Covid 19 nih!

Alhamdulillah 19 tahun
Okay jom potong kek together-gether


Alhamdulillah 19 Tahun Yang Penuh Suka Dan Duka. dan ...dan..dan... still counting gittewww....




22 ulasan:

  1. Alhamdulillah dan tahniah, happy anniversary..

    BalasPadam
  2. Happy anniversary sis! 19 tahun yang lepas saya baru PMR, baru nak belajar cinta monyet hahaha

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah Mrs A , semoga akan kekal bahagia hingga ke syurga Nya, aamiin

    BalasPadam
  4. Happi anniversari
    Semoga kekal bahagia selamanya.

    BalasPadam
  5. Her kira mudah lagi ni. 6 tahun lagi sampai 25 tahun (jubli perak)

    BalasPadam
  6. Happy anniversary kak dan suami, moga kekal bahagia hingga ke akhir usia...

    akak maintain selim je sampai sekarang, dana baru 10 tahun kak nak sampai macam akak tu banyak likunya kan... apa yang penting saling bertolak ansur

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah happy anniversary!

    BalasPadam
  8. ALHAMDULILLAH HEPI ANIVESARY KEKAL BHGIA BERSAMA SELAMA

    BalasPadam
  9. alhamdulillah..happy anniversary!!!

    BalasPadam
  10. happy anniversary buat Mr. dan Mrs. A. Semoga kekal bahagia bersama hingga ke akhirnya.

    BalasPadam
  11. Tahniah. Didoakan kekal bahagia hingga ke hujung nyawa.

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah.Syukur.Moga rumahtangga yang dibina kerana Allah terus mewah dengan kasih sayang dan keberkatan.Aamiin.

    BalasPadam
  13. Happy anniversary..semoga kasih sayang tetap mekar..raikan cinta..#hinggakesyurga..

    BalasPadam
  14. Happy anniversary. Wah dah lama berkahwin semoga kekal hingga bila2.

    BalasPadam
  15. 19 years and counting! Happy anniversary untuk Mrs.A dan suami.semoga bahagia sampai ke syurga

    BalasPadam
  16. happy anniversary mrs.a :-)
    semoga berbahagia selalu. amin..

    BalasPadam
  17. alhamdulillah.. be happy till jannah sis.. inshaAllah

    BalasPadam
  18. alhamdulillah.
    moga terus bahagia dan sempurna bersama.

    BalasPadam
  19. Alhamdulillah. Semoga bahagia sampai ke syurga. Aaminn

    BalasPadam
  20. wahhhhh tahniah and happy anniversary!!!

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©