SAINS vs BOMBA - MRS.A MRS.A : SAINS vs BOMBA

23 Julai 2019

SAINS vs BOMBA

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

SAINS vs BOMBA. Apo ko bondo yang SAINS vs Bomba tu ngeh! ngeh! ngeh! macam tajuk saman-menyaman pulak. Ooops! bukan saman-menyaman ya actually itu adalah friendly match ("FM") netball di antara gang netball office Mrs. A dengan gang Bomba Daerah Seremban.

Hari kejadian adalah pada 26 Jun 2019 yang lalu tempat kejadian tak lain dan tak bukan adalah di Center Court Paroi, Seremban.

SAINS vs BOMBA
sains
Sebelum perlawanan persahabatan bermula haruslah bertukar-tukar souvenir dulu
sains
Team mak ko hijau eh! SAINS bergambar bersama coach
Oleh kerana FM ini memang hanya di antara SAINS dan BOMBA sahaja kekdahnya puas betul we all pulun bermain sampai 4 games uols! satu game 10 minit play, rest 2 minit pastu play 10 minit lagi (10-2-10) . Kepada sesiapa yang berminat nak FM dengan SAINS tu bolehlah hantar surat officially kepada pengurusan macam yang BOMBA buat ni.

SAINS vs BOMBA
sains
Surat jemputan daripada Bomba
Hurmmm... ferfeeling hebat sangatkan team netball SAINS Mrs. A tu muahahhaaa... berani invite tu mana-mana team netball yang berminat nak FM. Its okay verangan itu percuma.

sains
Finally haruslah bergambar bersama semua sekali coach masing-masing dan juga team manager
Okay itu sahaja nak citer kisah netball kali ni. Ha! nak tau tak siapa yang menang? Jeng! jeng! jeng! boleh pulak keputusannya draw uols! hahaha.... 26-26 gittew!

SAINS vs BOMBA majulah sukan untuk negara. Bersukan badan sihat minda cerdas.




18 ulasan:

  1. fuhhh power lah team akak sampai seri! 4 game pulak tu memang all out beriadah ni

    BalasPadam
  2. hebat2 semua ni.. jaguh netball

    BalasPadam
  3. Bravo.. Tahniah Mrs. A & team semangat kesukanan yang boleh dibanggakan..

    BalasPadam
  4. tahniah draw pun ok yg penting semangat sukan

    BalasPadam
  5. Mantap..perlawanan persahabatan ni fight sihat dalam gelanggang..luar gelanggang jalin ukhuwah..tu yang seronok.

    BalasPadam
  6. Wah sama2 hebat.. seronok ye Boleh tambah kawan

    BalasPadam
  7. Ya ampun....dah 20 tahun tak main netball...hahaha...

    BalasPadam
  8. power sis.. shu memang xreti main bola jaring. hehehe

    BalasPadam
  9. Air vs Api !
    Dua dua pun hebat. Keputusan seri, very friendly.

    BalasPadam
  10. majulah sukan untuk negara!
    abam kie cuma berbasikal je pd waktu ptg.

    BalasPadam
  11. syok ada team netball camni..bole ajak mn2 team lain friendly match

    BalasPadam
  12. salam kenal kak..

    saya tak pernah pandai main netball dari zaman sekolah rendah lagi. asal main je ref tiup wisel sebab sy gerak more than 1 step. huhuhu.

    btw..sy org Seremban gak.

    BalasPadam
  13. wah seronoknya dapat bersukn..bagus untuk kesihatann

    BalasPadam
  14. wah.... bomba merah gitew.
    terbaik!
    majula sukan utk nismilan!

    BalasPadam
  15. pergh!! Puas main.. 4 game tu..

    BalasPadam

MRS.A ©