MyKori Seremban 2 - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: MyKori Seremban 2

10 Julai 2019

MyKori Seremban 2

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

MyKori Seremban 2

kakigori
Mini Kakigori harga berbeza ikut flavor
kakigori
Chocoreo Kakigori pilihan Aryssa
kakigori
Strawberry Cheesecake Kakigori pilihan Adik
Yang Mrs. A pergi ni MyKori Dessert Cafe yang di Seremban 2 ada satu lagi MyKori yang baharu open di Senawang area Mydin Senawang kalau tak silap itu belum pernah pergi lagi. Ini pun 1st time Mrs. A pergi sajalah layan permintaan budak berdua ni

kakigori
InSyaAllah nanti parut tu hilanglah tu anyway Adik tetap handsome di mata ibu
kakigori
Duduk dulu dan jangan lari ehhh!!!
Order di kaunter dan terus bayar. Kemudian duduk sambil tunggu nombor order yang akan dipaparkan di screen, tink tonk bunyinya (ok tipu) bila dah sampai nombor giliran tu. Serve service pi la amik Kakigori yang dah ready tu di kaunter "take your order here" muahahhaaaaa.....

kakigori
Mrs. A dapat kad ni cos order lebih RM20 - Hurm... macam suruh datang lagi jer...
Pendapat personal Mrs. A okaylah untuk orang yang suka dessert tapi tak suka yang manis-manis sangat. Tapi tulah Mrs. A ni suka dessert yang manis-manis so 2 pilihan di atas tu tak sesuai dengan selera Mrs. A. Mujurlah Mrs. A ada tapau satu untuk Along sebab dia tak ikut, pilihan Mrs. A ialah Signature Kakigori - "Honeydew" ha! yang ni sedap, manis dia up to my expectation. Kalau nak tapau kena amik big size dan tiada hiasan kulit buah disertakan huhuhuuu....


19 ulasan:

  1. Tak tau kat Senawang dan Seremban 2 ada...boleh la terjah nanti

    BalasPadam
  2. Sedapnya..PC ada tertengok di tv ke terbaca diblog juga tentang ni...

    BalasPadam
  3. Dh nk bnyk dh bukak kt n9, xlama lg kt PD n Nilai plak rasanya kalau xsilap. Tp lom penah gi lg cawangan n9 hahaha

    BalasPadam
  4. time pns2 ni mmg layan kak, dana lak suka yg kurang manis... kalau manis2 cpt haus lak hehehhe

    BalasPadam
  5. Macam mana Mrs. A boleh terjebak dengan manisan hipster ni, hehehe
    LZ pun tak pernah dengar mykori ni nampak sedap sejuk sampai anak tekak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaaa... tu la pasal macam tak percayakan...
      Anak-anak punya pasal hipster pun hipsterlah

      Padam
  6. Tak pernah jumpa lagi kat area area rumah ni...tak tau lah kalau ada tp tak perasan hihihi

    BalasPadam
  7. wahhh sedapnya. Tak pernah lagi ke sana.

    BalasPadam
  8. Bingsu nampak sedap dan menarik, boleh pergi try ni

    BalasPadam
  9. salam kenal Mrs A. tq sudi singgah dan komen dan di blog Qekra. sejak dah tak kerja kat seremban ni dah tak tau dah tmpat makan best kat seremban ni.

    BalasPadam
  10. yg buah smua sedap...dh mkn smua yg buah punya...honeydew, melon & red melon yummmy..oh bole tapau ek..tk cair ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh je... extra charge 1 hengget katanya cost simpan fridge dulu balik baru amik.

      Padam
  11. sedap nih..bolehlah ganti ABC sbb x manis sgt..tapi tengok harga..huhu..*pitam* sekali-sekala bolehlah..

    BalasPadam
  12. berapa harga semangkuk kakigori ni ya. tak pernah makan tpi teringinn

    BalasPadam
  13. Ana tak rasa lagi tp ramai kata not bad rasa dia.

    BalasPadam
  14. kat sini caw. nya baru buka tp lom sempat nk singgah asik lupa je pd hal bla blk keje mmg akn lewati MyKori ni

    BalasPadam
  15. ramainya yang dah pergi mykori ni bestnyaa. bila lapang selalu tak terpikir lak nak pergi. hihi

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©