Suka balik kampung

October 31, 2013

Minggu lepas (26.10.2013) we all balik kampung. Anak-anak aku memang suka sangat kalau balik kampung. Especially if cousins they all ada. Time ni Alang (my brother) & family dah sampai kampung sejak mlm khamis lagi coz Friday dia nak buat operation kat hospital Putra Melaka. That's why my kids beria ajak balik kampung ikut aku malas nak balik time ni, minggu depan nak balik lagi dapat lama sikit.

Balik kampung
Antara sebab-sebab suka sangat nilah dia lepak habis sambil layan games together-gether

balik kampung
Aryssa & Qaseh  dua si tembam 

balik kampung
Dapat round-round together - bila masa they all pergi Kuala ni pun aku tak sedar

kelapo goncang panchang
Hah! This is my kids favorite spot bila they all balik kampong addicted to kelapo goncang - pic amik from FB: Kelapo Goncang Panchang
Kebiasaanya we all akan balik kampung Sabtu tengahari, balik Seremban semula Ahad malam. Al-maklumlah ibu kena settle rutin membasuhlah, mengemaslah huh! segala benda la... What makes me seronok balik kampung pulak dapat makan masakan emak aku. ermmmm yummy!!!


You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me