Selamat Pengantin Baru to my cousin

October 03, 2013


My cousin yang perempuan Noor Hayati

Last weekend aku gi weeding cousin aku ni kat MPS Hall. Masa kenduri nikah kat rumah dia tu aku tak gi. Ada komitmen lain sorry dear cousin anyway we all tetap gi masa reception. Ini cousin aku sebelah arwah Abah. Makna kata Abah they all tu bapa sedara aku aka Pak Busu. Rupa Pak Busu iras sangat dengan arwah Abah aku bila tengok Pak Busu teringat Abah sob..sob..sob...huuhuuuu touching la pulak. Al-fatihah kepada arwah (Azalli bin Gayah) semoga damai di alam sana.

Reception they all ni sharing basis side perempuan and side lelaki invite tetamu dari pihak masing-masing. Meja untuk tetamu perempuan sebelah kiri dewan dan untuk tetamu lelaki sebelah kanan. Anyway kat meja siap tulis tetamu perempuan begitulah the otherside juger...

On the way. peace yo!



My Bil, Aryssa & Along





Emak aku datang dari kampung dengan family K.Angah aku adik aku pun sama. Memula aku ingat K.Angah aku tu tak dapat datang mujur jadi coz kalau tak aku kenalah balik kg amik Emak & Adik aku. Yelah kalau tak mak aku nak datang naik apa. They all sampai lebih awal dari we all dalam 12.30pm ngeh!ngeh!ngeh! yg dok kg pulak sampai dulu dari yang dok Seremban.

Al-maklumlah hubby aku bawa Along & Adik gi gunting rambut dulu pagi tu thats whyler... lambat. Aryssa & aku dah menyiapkan diri sejak pukul 12.00 lagi. We all dalam 12.40pm baru gerak dari rumah dekat-dekat 1.00pm sampai. Sesampai jer... surelah disambut oleh Pak Busu & Mak Busu kat depan entrance dewan tu. Then cousin aku Fandi aka Along abang pengantin tunjukkan meja emak & K.angah aku duduk. 

My younger sister & Niece

Baju Merah my K.Ngah

My mother tengah tepung tawar

Pak Busu & My mother  touching la pulak 

Souvenir

Pemanis mulutnya yang special of cozlah cendol. Ha...tau kenapa. Pak Busu aku ni adalah salah seorang orang kuat Cendol Songkok Tinggi jangan tak tau.


You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me