13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: 13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A

12 Jun 2019

13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A. Dah petang-petang tetiba teringin nak up date blog ngeh! ngeh! ngeh! tapi tulah idea tak berapa nak banyak. Kebetulanlah pulak today is Wednesday so apa kata Mrs. A buat post bergambar aje.

Hari raya seperti biasa banyak snap-snap gambar, ferfeeling retis sket! jom layan 13 gambar warna warni lebaran Mrs. A. (kenapa pilih 13? sebab Mrs. A suka nombor ganjil) lagipun 13 just nice kot tak begitu banyak dan tidak begitu sedikit gittewww....

 13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A.


13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
Di pagi 1 Syawal 1440H wefei sebelum gerak ke Jiboi
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
Family potret tapi tulah gambar tak berapa nak cantik. Along Mrs. A yang tolong snapkan. Punyalah lama dia adjust tapi gambar sabarrr... yolah
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
Dah sampai Jiboi sambung bergambar lagi
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
Along - Ferfeeling big bos katanya
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
Adik - Si paling cerewet bergambar banyak gambar gak dia ni delete
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A.
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
 2 Syawal 1440H nak pi beraya rumah kawan Mr. A kat Taman Sri Rahang. Adoiii! time ni jalan jem teroks!

13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
Aryssa dan
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
ibu #ootd 2 Syawal 1440H
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
4 Syawal 1440H nak pi beraya rumah Angah di Taman Sri Kerubong, Melaka
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
Along #ootd
Malam 4 Syawal 1440H dah balik Seremban pergi open house cousin Mr. A
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
Adik pun nak jugak #ootd berlatar belakangkan masjid Taman Paroi Jaya
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A.
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
5 Syawal 1440H konvoi raya bersama family side Mr. A 
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A
Gambar yang ke 13 haruslah gambar Mr. and Mrs. A gittew
13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A. Okay dah cukup dulu 13 gambar jer... nanti Mrs. A cerita kisah 1 Syawal 1440H pula ya. Selamat hari raya Aidil Fitri. Salam kosong-kosong.



18 ulasan:

  1. Nanti menjadi kenangan indah kan Mrs A..lagi-lagi bila anak-anak nanti masing-masing dah berkeluarga sendiri kelak.

    BalasPadam
  2. Warna-warni di Aidilfitri. Hehe

    BalasPadam
  3. Sakan berOOTD Mrs A :D
    baju-baju u semua cantiklah Mrs A. I like 😍

    BalasPadam
  4. jln2 tgk gmbr raya...salam aidilfitri...bila dh beraya biasa la sure nk bergambar kan..bkn slalu sethn skali...

    BalasPadam
  5. kenangan Syawal..seronok pi beraya beramai-ramai satu keluarga..

    BalasPadam
  6. sakan dia beraya ya...smpi ke melaka ;-)

    BalasPadam
  7. meriah raya... thanks sudi singgah blog saya..

    BalasPadam
  8. selamat hari raya mrs.a :)

    BalasPadam
  9. mmg colorful, nampak di situ si adik mmg nampak sopan je kak, beza ngn along yg gaya dewasa gitu....

    jem bukan halangan nk beraya kan kak

    BalasPadam
  10. meriah sakan sambutan hari raya di sana.

    BalasPadam
  11. meriah hari raya bersama gambar-gambarnya hehe

    selamat hari raya :)

    BalasPadam
  12. Salam lebaran...raya kali ni seronok sbb extra cuti isnin haritu hehe

    BalasPadam
  13. Selamat Hari Raya !!

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. Selamat Hari Raya..meriah bergambar

    BalasPadam
  15. Wah meriahnya.. selamat hariraya maaf zahir batin dari mama sekeluarga

    BalasPadam
  16. cantik nyer warna baju di pagi raya :)
    lembut jer!

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©