Wedding Invitation From Temerloh to Chuah - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Wedding Invitation From Temerloh to Chuah

April 9, 2019

Wedding Invitation From Temerloh to Chuah

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Wedding invitation ini adalah daripada suku-sakat m.i.l. Ingatkan weekend baru-baru ni akan mereput jer... kat rumah ialah knowing Mr. A tu sedang busy dengan kempen politiknya ooopssss! tiberrrr.... Muahahhaaaa... tapi bila Friday malam tu dia cakap esok kita pergi kenduri kahwin kat Chuah nak tak? Kids dan Mrs. A semua kata nakkkk... Kalau nak, esok dalam pukul 11.30 'siap' katanya.

Dari side m.i.l adalah pengantin perempuan. Ini kiranya majlis bertandang ke side lelaki. Sewaktu majlis di side perempuan sebelum ini we all tak dapat hadir pun lagipun jauh nun di Temerloh, Pahang Darul Makmur (dah tak pergi tu memacam la alasan hah! haiii!.)

wedding-invitation
Suka bapak pengantin bila nampak suku-sakat dari Jiboi
wedding-invitation
M.i.l dan bapak pengantin yang dijaganya time kekecik dahulu kala.
Actually rombongan side perempuan dah tiba sehari awal sebelum majlis berlangsung dan mereka telah stay di Home Stay di Port Dickson. Walaupun kononnya we all nak datang bersama-sama rombongan pengantin perempuan tapi tak menjadi uols time we all sampai tu depa dah pun sampai dahulu dan sedang get ready untuk makan beradab di khemah yang disedaikan khas untuk side pengantin perempuan ngeh! ngeh! ngeh!

Jom! Mrs. A belanja gambar lagi.

wedding-invitation
Aryssa, my biras & her daughter
wedding-invitation
Family Jiboi tak semua ada. F.i.l, Along & Alang family tak dapat join
wedding-invitation
Yang lelaki tu adik-beradik pengantin perempuan
wedding-invitation
Over yang tukang snap gambar tu hahahaaa....
wedding-invitation
Pengantin potong kek. Cantik color baju pengantin ni Mrs. A suka
wedding-invitation
Goodies masing-masing dapat sekotak besar jus buah dan kek
Terima kasih di atas jemputan dan layanan yang istimewa. Didoakan semoga pasangan pengantin berbahagia till Jannah. Okay thats all kisah Wedding Invitation From Temerloh to Chuah.



18 comments:

  1. alaa..xde pun org jmput kita g kenduri..hihi

    ReplyDelete
  2. ujung minggu apa kes ddk umah je kan kak, ajak pi kenduri kawin apa lg laju jelah jwb Nak ye...

    cantik pantin nya... moga kekal hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..apat jumpa saudara mara..sambil jenjalan Mrs A..

    ReplyDelete
  4. Kita pun suka baju pengantin tu. Awatlah dulu (time kahwin) tak pakai songket haha #tibatibateringin :D

    ReplyDelete
  5. Haah baju pengantin cantik :) Hehe

    ReplyDelete
  6. best makan kenduri..takyah nak masak..hehehe

    ReplyDelete
  7. haah..cantik kaler baju pengantin..hijau lumut..,suka ikut rombongan menghantar pengantin bertandang, diiringi paluan kompang, jd tumpuan..hehe..ramai lak yg amik gambar..layanan mmg tip top..dapat lak makan bersama pengantin..foods terbaik..

    ReplyDelete
  8. Lama dah tak jadi pengantin... oppssss.... kikikikiki... Hati ini sudah di sunting...

    ReplyDelete
  9. Ohh kat PD je suami si Pengantin pompuan tu. Memang boleh sangatlah kan datang
    Seronok lahai jadi Pengantin Baru kan MA hihi

    ReplyDelete
  10. Wow meriahnya kenduri kahwin seronok jumpa sahabat handai kan

    ReplyDelete
  11. selagi belum puasa, maka banyaklah kenduri nk hadiri kan...barakallahulakuma utk mempelai

    ReplyDelete
  12. SEDAPNYA MAKAN KENDURI..TAHNIAH KPD PENGANTIN

    ReplyDelete
  13. Kalau ada perkahwinan saudara mara macamni, yang paling happy mestilah mak ayah kita. Dok menyembang tu memang tak ingat nak balik dah..haha

    ReplyDelete
  14. dah nak masuk ramadhan ni majlis kenduri kahwin ditangguhkan dulu. tunggu lps raya ni berduyun2 kita pi makan gulai...

    ReplyDelete
  15. musim kenduri tak kira cuti sekolah ke tak skrg ni... janji kawen. hehehe

    ReplyDelete
  16. cantik mempelai...selamat pengantin baru !

    ReplyDelete
  17. semoga pasangan pengantin bahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  18. Jarang nampak baju pengantin warna tu.. selalu striking je warna..

    ReplyDelete

MRS.A my blog my stori ©