Aryssa Turn 15 & Adik Turn 13 - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Aryssa Turn 15 & Adik Turn 13

April 24, 2019

Aryssa Turn 15 & Adik Turn 13

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Tahun ini Aryssa turn 15 dan Adik pula turn 13. Tahun ini birthday Aryssa dan Adik jatuh pada hari bersekolah dan semestinyalah hari bekerja juga. Mrs. A takde plan pun nak celebrate macam tahun lepas tu [SINI]. Aryssa dan Adik pun tak bising-bising nak celebrate. Alhamdulillah sangat memahami anak-anak ibu ini huhuhu....

Tetapi tidak kepada Mr. A dia nak sambut jugak birthday anak-anak dia tu ghu...perrr...nya. Petang tu dia keluar tak bagi tahu nak ke mana, tiba-tiba sebelum maghrib balik bawak kek birthday.

Aryssa Turn 15 & Adik Turn 13
Aryssa turn 15. Adik turn 13 share D.O.B 22 April
Just a small celebration with our small family. Alhamdulillah yang penting happy.

Aryssa Turn 15 & Adik Turn 13
Syukuri apa yang ada itulah bahagia. Eh! tetiber...
Aryssa Turn 15 & Adik Turn 13
Ha! jangan lupa PT3 tak lama lagi tu Aryssa ku sayang
Aryssa Turn 15 & Adik Turn 13
Amvoii!!! happy nampak
Mrs. A pulak yang rasa terharu cos Mr. A gigih plan sensorang buat celebration ni. Itulah sambil-sambil basuh pinggan dengan Aryssa kat dapur. Cakap kat dia gigih babah kau Sha terharu tak? Terharulah ibu katanya. Ha tahu takpe lepas ni jangan degil cakap babah.

Okay itu sahaja nak share kisah Aryssa Turn 15 & Adik Turn 13. Semoga Aryssa dan Aqil menjadi anak-anak yang solehah dan soleh. In Sya Allah.



17 comments:

  1. omaknya tak dan.,.. ayahnya lah teruja, yelah dhla 2 org sambut sekali... ayahnya tkt anak2 terasa bila takde sambutan kot...

    mmg sweet lah Mr A tuh...
    HB buat dua2 anak akak tu, moga jd anak yg soleh n solehah dan berjaya dlm segala nya

    ReplyDelete
  2. senang mcm ni sekali celebrate je. happy birthday aryssa dan adik👍👍👍

    ReplyDelete
  3. sama umur dgn anak akak yg kecik tu. tap belum 15 lagi. akhir tahun nnt.. happy birthday to both of them.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.Ringkas tapi mewah pengertian.

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Aryssa dan adik :)

    ReplyDelete
  6. Happy birthday buat Aryssa dan Aqil ..

    ReplyDelete
  7. Happy birthday to Aryssa and Aqil...special day dirai bersama..

    ReplyDelete
  8. Sanah helwah buat keduanya. Semoga menjadi anak soleh solehah. Amin.

    ReplyDelete
  9. hepi bestday arrisa dan adik dia ..:)

    ReplyDelete
  10. Happy birthday to both; arissa & adik. Depa dah besar kot, tak kisah sgt nak celebrate. Kat rumah ni jgn tak beli kek kalau bday, riuh rendah berbunyi selagi tak beli kek 😇😇😇

    ReplyDelete
  11. happy birthday aryssa & adik...ada kek ok la walau tk buat besar2 pn

    ReplyDelete
  12. Happy birthday kakak aryssa dan adik... kami sekeluarga pun sambut beday potong kek famili je....

    ReplyDelete
  13. Happy bezday Aryssa dan adik moga jadi anak soleh dan solehah...
    Org lelaki ni kalau bab anak, mana boleh sambil lewa. Sanggup dia pegi cari kek demi nak menggembirakan anak dia...
    Tak pe hujung minggu nanti kakak dgn adik boleh balas dendam, tuntut janji hihi

    ReplyDelete
  14. Dah besar dah.. Hepy blated bday.. semoga sihat selalu dan menjadi anak soleh solehah.. amin

    ReplyDelete
  15. dah besar dah anak-anak MRS A ni.. selamat ulangtahun anak2... semoga jadi anak yang soleh dan solehah

    ReplyDelete

MRS.A my blog my stori ©