Pertama Kali Beli Whiskas Pouch Di Lazada MY

June 21, 2017

As Salam and greetings to dear readers.

Pertama Kali Beli Whiskas Pouch Di Lazada MY


Pertama Kali Beli Whiskas Pouch Di Lazada MY. Walaupun Mrs. A banyak kucing tetapi amat jarang Mrs. A bagi kekucing makan Whiskas Pouch. Al-maklumlah harganya itu buat Mrs. A pandang sepi sahaja bila lalu di rak-rak makanan kucing di pasaraya setiap kali membeli cats food.

Tidak berapa lama dulu Mrs. A pernah isi form di FB page Whiskas untuk mendapatkan free sample Whiskas Pouch. Itulah tak sangka pulak mereka bagi voucher Lazada MY.

Joy of Raya with Whiskas Pouch! key in LZDxxxxxx to enjoy 10% off and free delivery hah! apa lagi dengan lajunya Mrs. A pun orderlah untuk kekucing kesayangan Mrs. A tu. Ialahkan sempena bulan Ramadhan yang mulia ini takkanlah Mrs. A jer... tahu nak makan sedap kekucing pun nak jugak makan sedap.

Mrs. A order di Lazada pada hari Jumaat 16.06.2017 dan terima pada 19.06.2017. Fuh! tak expect pun dapat pada hari Isnin tu dahlah delivery percuma. Hurm... memang berbaloi-baloi terbaiklah Lazada.

Isnin petang selepas balik kerja terus aje Mrs. A menjamu kekucing Mrs. A dengan Whiskas Pouch Fresh Fish Mackerel and they loves it very-very much. Tak caya tengok nih!

Whiskas Pouch
Yeay!!!!! ibu belikan kita Whiskas Pouch bestnya makan sedapppp... kita....
Whiskas Pouch
Lambatlah ibu ni!! biar Cotton Bud ajelah yang bukakan.
Whiskas Pouch
Whiskas Pouch Fresh Fish Mackerel 85gm x 24
Whiskas Pouch
Sedapppp..... sehingga menjilat jari
Kekucing Mrs. A suka sangat dengan Whiskas Pouch Fresh Fish Mackerel ini dalam dia ada jugak ketulan-ketulan ikan, nampak macam ketulan udang pun ada jugak. Bila Mrs. A nak bagi depa makan tak sabar-sabar depa time sedang gunting packet itu pun depa dah menyambar bunyi depa jangan cakaplah kuat sangat sampai ke dapur pun boleh dengar. Bak kata Aryssa "lahap lak haiii... dia orang ibu suara sampai ke dapur hah! boleh dengar".

Alhamdulillah so far nampak macam kekucing Mrs. A serasi dengan Whiskas Pouch Fresh Fish Mackerel ini sebab poo depa elok aje dan takde muntah-muntah pun.

In Sha Allah kalau ada rezeki boleh ulang membeli lagi time tu tajuk Pertama Kali Beli Whiskas Pouch Di Lazada MY mungkin dah tak sesuai lagi. Mungkin jugak akan bertukar kepada berkali-kali muahhhahaaaaa......

You Might Also Like

8 comments

  1. untung beli dengan voucher.. Seronok kucing-kucing Mrs. A makan sedap ye..

    ReplyDelete
  2. Seronoklah mereka dapat makan sedap2.

    ReplyDelete
  3. BOLEH ODER LAGI DEMI KUCING KESAYANGAN

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Memang rezeki tu dapat free sample + voucher tu. Penghantarannya pun cepat jugaklah. Btw kan kagum lah dengan pencinta kucing macam Mrs A ni. hehe. Saye suka jugak kucing comel2 ni. Tapi mampu tengok je. Kalau kucing ni datang dekat2, sejenis ketakutkan datang pulak. haha. Mampu ushar dari jauh je. sobs2

    ReplyDelete
  5. dorang memang suka makan makanan basah.berselera ya amat. rezeki anak bulus.

    ReplyDelete
  6. berhantu taw lazada nie.. tak boleh bukak..

    ReplyDelete
  7. Murah ke MA?... Beli jugak wet food utk kucing yg ada kat rumah ni. Bagi makan time nak balik kg jer. Tak tahan weyh nak bagi hari hari benda tu.
    Selebihnya bagi makan makanan kucing yg biasa je tu

    ReplyDelete
  8. miaw tue dah xsabar nak makan whiskas tue

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me