BMT dari Zahiril Adzim

November 04, 2014

This morning 04112014 tetiba jer... receptionist datang kat tempat Mrs. A sambil menghulurkan envelop post ekspres. Tindakan reflex dari Mrs. A bila ternampak envelop tu yea..yea... dah! sampai confident sangat walaupun belum tengok lagi apa isi dalam envelop tu. Bila buka jer... yes memang sah BMT.

Alhamdulillah finally penantian Mrs. A telah berakhir. Penantianlah sangat. Amboi! intro tak boleh blah! setelah lebih kurang dua minggu menunggu cenggitu. Today Mrs. A dapat dah buku hasil karya Zahiril Adzim. plus..plus dengan tanda tangan ZA lagi. 

Mrs. A memang peminat ZA pun. Tapi tau pasal BMT setelah baca blog Hikayat Seorang Budak. Belum baca lagi BMT ni yelah baru jer... dapatkan baru belek-belek. Oh! rupanya BMT ni bukanlah sejenis novel seperti yang Mrs. A selalu dan suka baca.

BMT merupakan karya berbentuk puisi  dan catatan ZA. Belum pernah lagi dalam sejarah hidup Mrs. A membeli karya berbentuk puisi tetapi sengaja this time nak cuba sesuatu yang di luar kebiasaan something rare bak kata anak Mrs. A. Sebab utamanya tentulah kerana ZA itu sendiri. Tak tahu nak ulas apa lagi dah katam nanti baru boleh ulas ya...



Oklah if ada readers out there yang berminat juger dengan BMT ni, boleh terjah ke blog ZA. Setakat update Mrs. A ni (5.15pm 04112014) ZA masih open lagi kepada sesiapa yang ingin mendapatkan karya beliau ini.


You Might Also Like

3 comments

  1. wahh pandai berpuisi jugak rupanya

    ReplyDelete
  2. tahniah kak :)
    saya pun tak layan puisi tapi puisi ZA saya layan. hehe.

    ReplyDelete
  3. Dah pernah beli dah dulu. Huhu.. Siap tandatangan jugak macam tu.

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me