Sihat dah!

October 30, 2014





Alhamdulillah today Mrs. A dah feeling better takde flu dan bersin-bersin lagi. Tapi yang kelakarnya bos Mrs. A pulak yang tak sihat semalam dia SMS kata pagi ni (semalam) dia gi klinik dulu tak lama lepas tu dia message kata dia MC ngeh!ngeh!ngeh! orang lain yang plan nak MC orang lain pullloks yang MC. 

Ok tunjuk muka sikit.
Dah ceria. ngeh!ngeh!ngeh!


Come pun dah sembuh sikit tapi belum sepenuhnyalah. Mata dia dah tak berair walaupun masih sakit. Pastu bersin dia dah kurang cuma flu dia masih ada. Kesian tau merah hidung dia pastu kaki depan sebelah kiri dia comot sangat maybe dia duk asyik lap hidung dia tu huhuuuhuuu... haru betul bila nak bagi dia ubat dan letak ubat kat mata dia tu. Sampai bahu Along kena cakarlah dengan si Come. Sabar yolah Come punya pasal kena berkorban ler... tuler... ingat senang ke nak bela kucing Along hoi! bila sakit kena rawat, time makan kena bagi makan ha! faham tu...

Nota: Come tu kucing we all.

You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me