Nak buat lain yang keluar lain

October 17, 2014

Kononnya this morning nak joint satu segmen tu. Walaupun banyak segmen lain-lain lagi tapi Mrs. A bolehkan pulak berminat kat segmen puan blog ni. Tapi tak jadilah huh! ntah! apa-apa ntah! puan blog tu... wat segmen tapi bila Mrs. A tanya tak reply. Actually dah tanya soalan tu 2 hari lepas lagi bila tengok dateline lambat lagi sehingga 30 Oktober so ingat hari ni paling sesuai nak up entry segmen tu. Maklumlah kat draf pun dah nan hado! most of the story dah publish. Positif lagi ni bersangka baik gi check kat email mana tau dia reply kat email nan hado! jugak so tak dapat jawapan maknanya ko tak payah ler...nak beria bagai joint segmen tu Mrs. A ramai lagi orang lain yang dah joint dan nak joint. Hurrrmmmmmmmm...yolah. Bukannya Mrs. A tak pernah joint segmen sebelum ni tapi yang sebelum-sebelum ni tu elok aje menjawab soalan yang Mrs. A tanya.

Harrrr.. arrhgh... apalah yang si Mrs. A meroyan ni.. ngantuk aku dibuatnya
Tak kiralah nak kongsi-kongsi rasa gak kat sini. [ko mana paham Come ko takde perasan] Iklan jap.

Kepada sesiapa yang buat segmen tu so pleaselah sila jawab pertanyaan orang-orang yang berminat nak joint hokeh! If agak-agak malas nak layan lebih baik tak yah wat segmen. Actually bukan nak sangat pun hadiahnya tu... hadiahnya pun takdelah gah sangat pun tapi sajalah niat hati nak support tapi lain pulak yang jadi.

Peringatan untuk diri sendiri jugak. Suatu hari nanti kalau buat segmen jangan buat orang meluat.

You Might Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. ermmm... Mrs. A yg comeii kerrr... si Come ??? hiks..hiks..hiks..

      Delete
  2. Salam. Hee dulu saya pun pernah join contest GA ke apa makcik seorang ini sudah membuatnya. Siap saya buat komik lagi susun-susun gambar. Orang blogger lain pun sama siap buat cerpen panjang berjela-jela. Tapi sampai sekarang dah masuk setahun masih senyap sunyi sepi tidak tahu siapakah pemenangnya macamlah dia seorang yang bagus saja. Bengang kanns ;(

    ReplyDelete
  3. Baru baca entry ni...
    Cian Mrs. A, bila ada mood join segmen, camni pulak jadinya.. Takpe segmen lain masih ado...

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me