The Versatile Blogger Award

September 25, 2014

First time blog Mrs. A ditag. Yelah! blog Mrs. A ni blog picisan aje bila ada orang sudi tag sure happy kan..kan..kan... Terima kasih kepada sahabat maya Mrs. A iaitu kak Ana kerana sudi tag dan menggerakkan segmen The Versatile Blogger Award.  Peluang ni memang tak patut untuk dilepaskan untuk blogger seperti Mrs. A yang kurang arif dengan segmen-segmen blogger ni al-maklumlah Mrs. A ni baru setahun jagung aktif berblog. Aktif pun suam-suam kuku jer...ngeh! ngeh!ngeh!

Terima kasih sekali lagi kepada kak Anajingga 


Nak kena share 7 fakta berkenaan Mrs. A ni ermmm... apa ek? Susah gak nak pilih tu....jeng..jeng..jeng....

 Fakta 1 :- Anak keempat daripada lima bersaudara 2 lelaki dan 3 perempuan
Fakta 2 :- Suatu waktu dahulu pernah tinggal dan bekerja di ibukota Kuala Lumpur (1997-2009)
Fakta 3:- Anak-anak & keluarga adalah keutamaan dan kekuatan diri
Fakta 4 :- Suka main netball & bowling
Fakta 5 :- Suka pantai & snorkling
Fakta 6 :- Suka sangat tengok Running Man
Fakta 7 :- Benci orang yang depan baik tapi mengata kat belakang

Oh! dah cukup pun tujuh tapi nak tambah satu lagilah Mrs. A suka dan minat kucing juger... coz kucing ni pandai memanjakan diri dan macam faham jer...bahasa bila kita cakap dengan dia lagipun kucing boleh tolong tangkap tikus.

Di antara blog-blog yang Mrs. A rajin berkunjung dan singgah adalah:-

1. Whatever Apa-apa Sahaja
2. Montana Blog
3. Hazmin Hamudin
4. Life Is Beautiful
5. Dayang Deno
6. Fadzi Razak
7. Ain Syafieqa
8. Belog Santai
9. Mari Diet Dengan Shaklee
10. Aisyah Ambris

Dalam syarat-syarat sebenar jumlah blog yang harus ditag adalah 15 tetapi Mrs. A hanya mampu tag 10 blog ajer... Syarat-syarat untuk turut serta dalam segmen The Versatile Blogger Award ni mudah sesangat iaitu:-

1. Ucap terima kasih kepada sesiapa yang telah memilih blog u ollss...
2. Letakkan link blog mereka
3. Tulis 7 fakta tentang diri anda
4. Pilih 15 blog yang anda follow dan calonkan kepada VBA

Kepada empunya blog yang Mrs. A dah calonkan tu tiada paksaan pun samada nak joint ataupun tidak terserah ya...No heart feeling. Selamat bersegmen.



You Might Also Like

6 comments

  1. Lama tak main tag2 ni...insyaallah. esok ayu buat...tq.. ♥♥♥

    ReplyDelete
  2. TQ so much adik kak ana sudi menyahut segmen..segmen ni saja suka2 je sambil kita kenal2 lebih erat kan... keep blogging kay Mrs.A . :)

    ReplyDelete
  3. Thank you Mrs. A, sudi tag blog I..

    ReplyDelete
  4. kita dah siap.... http://mummyayu.blogspot.com/2014/09/the-versatile-award.html

    :-)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sebab tag....

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me