Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2022. - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2022.

30 Januari 2023

Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2022.

Bismillahhirahmannirrahim... 

 As Salam and greetings to dear readers.

Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2022. Sepertimana tahun-tahun sebelumnya [SINI] Mrs. A akan buat satu entry penghargaan untuk rakan-rakan blogger yang rajin meniggalkan komen di my blog my stori ini. Walaupun tahun ini agak terlambat tapi rasanya masih relevan lagi kan 😍

Actually dari minggu lepas dah membuat percubaan untuk entry ini tapi tulah tak menjadi kenyataan disebabkan busy dengan tugas hakiki. Di quarter keempat tahun 2022 entry blog Mrs. A memang ke laut dalam. Walaupun banyak cerita nak di blog tapi tulah terlalu sedikit masa untuk menulis huhuhuu..

Eh! iklan pulak. Okay sambung kisah penghargaan buat tujuh rakan blogger yang selalu meninggalkan komen di blog picisan ini semoga ukhwah di alam maya tercatat kenangan yang manis-manis sahaja.

Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2022.
Pengomen tegar
Terima kasih semua 😘


Terima kasih juga Mrs. A ucapkan kepada readers blog dan rakan blogger lain yang pernah komen dan singgah di my blog my stori ini. Semoga ukhwah di alam maya akan berpanjangan sehingga ke Jannatul Firdausi. InSyaAllah.
13 ulasan:

MRS.A my blog my stori ©