Memenuhi Permintaan Adik Tengok Black Panther : Wakanda Forever - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Memenuhi Permintaan Adik Tengok Black Panther : Wakanda Forever

25 November 2022

Memenuhi Permintaan Adik Tengok Black Panther : Wakanda Forever

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Memenuhi Permintaan Adik Tengok Black Panther : Wakanda Forever. Pada hari Jumaat 18112022 cuti sebelum PRU 15 tu Mrs. A bertiga beranak telah berkesempatan tengok Black Panther : Wakanda Forever. Cerita inilah yang Adik beria-ria sangat nak tengok. So jadinya pada hari Jumaat tu Along, Adik dan Mrs.A pun pergi menonton di TGV Cinema Seremban 2 tayangan pukul 5.00 petang.

Mujurlah Mrs. A dah beli tiket online so dapatlah seat tengah. Kalau beli walk-in tak tahulah rasanya ada kemungkinan dapat seat depan screen muahahhaaa..... sebabnya ramai pulak manusia pada hari kejadian tu.

Memenuhi Permintaan Adik Tengok Black Panther : Wakanda Forever. 

Black Panther : Wakanda Forever.
Sementara iklan tu kita wefie dulu

Masa tayangan Black Panther : Wakanda Forever memang lama, lebih kurang 2 jam 50 minit. Tetapi  Mrs. A tak terasa pun yang 2 jam lebih tu telah berlalu know know cerita dah tamat gittewww... cause ceritanya memang sangat menarik semua rasa cukup. Happy, sedih, gembira, marah, geram eh! semua adalah. Ceritanya berkisar tetang kerajaan Wakanda yang dilanda kesedihan setelah kematian raja mereka T'Chala a.k.a black panther. Dalam keadaan kesedihan tu mereka terpaksa pula behadapan dengan ancaman-ancaman dari luar di antara ancaman yang paling ditakuti adalah ancaman dari kerajaan bawah laut yang diketua oleh raja bernama Namor. 

Mulanya Mrs. A tertanya sendiri kenapa kebanyakkan pelakon filem Black Panther : Wakanda Forever ini pelakon kulit hitam ngeh! ngeh! ngeh! Oh! no wonder sebab itulah asalnya nama Black Panther kot. Agaknyalah kalau salah harap maaf sila betulkan sendiri huhuhuu.... 

Black Panther : Wakanda Forever
Google image

Weekend ni kalau readers nak tengok movie tak tahu nak tengok movie apa ha! apa kata pergi tonton Black Panther : Wakanda Forever sangat disyorkan. Mrs. A bagi 5/5 bintang. 

Memenuhi Permintaan Adik Tengok Black Panther : Wakanda Forever

Black Panther : Wakanda Forever
Bergambar sebelum masuk cinema 3😝

Salam Jumaat selamat berhujung minggu. Semoga Malaysia tanah air tercinta terus aman damai dan rakyat saling hormat-menghormati tidak kira agama dan bangsa.




5 ulasan:

  1. ramai jg yg ckp filem ni best n x rugi dtg tgk wayang

    BalasPadam
  2. selamat berhujung minggu hepi selalu

    BalasPadam
  3. masih belum berkesempatan nk tgk. cuti pn kena keje😭

    BalasPadam
  4. tak ada masa lg nk tgk.. asyik sold out tiket. yg ada midnight

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©