Mrs. A Join 'Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog' - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Mrs. A Join 'Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog'

23 Mac 2021

Mrs. A Join 'Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog'

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Mrs. A Join 'Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog'.

Bila tengok Giveaway ini baharulah perasan eh! kita dah nak dekat raya dah tiberrrr... puasa pun belum ngeh! ngeh! ngeh! (over pulak ko ya Mrs. A oiii!)

Seperti kebanyakkan GA di antara syarat utamanya haruslah tepek banner dahulu.

Mrs. A Join 'Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog'.

Giveaway Raya
Klik

Selain daripada itu Shida minta para peserta cerita perasaan nak sambut Ramadhan dan Syawal pada tahun ini. 

Perasaan Mrs. A untuk sambut Ramadhan & Syawal tahun ini,

Sedih dan sayu. Tahun ini adalah pertama kali Ramadhan dan Syawal disambut tanpa kehadiran M.i.l. Disebabkan parents in-law Mrs. A ada di daerah Seremban kekdahnya Mrs. A dan M.i.l lebih kerap berjumpa berbanding dengan emak Mrs. A sendiri. M.i.l kalau dibulan Ramadhan akan selalu ada buah tangan untuk anak-anak, cucu menantunya ketika hendak berbuka. Biasanya dia akan call cucu-cucunya atau Mr. A suruh amik di Jiboi kuih kocilah, buburlah haish selalu aje ada huhuuuu... Nampak gayanya tahun ini takde dah sobs...sobs...sobs... 

Pada Sabtu 27032021 nanti genaplah 100 hari pemergian M.i.l buat selama-lamanya. Selalunya sebelum Ramadhan seakan telah menjadi tradisi family sebelah Mr. A akan buat kenduri sambut Ramadhan dan tahlil arwah dah tentulah yang paling sibuk dan bincang-bincang tarikh adalah M.i.l tetapi pada kali ini kenduri tersebut akan tetap kami adakan juga tapi situasinya sudah berbeza tajuk kenduri pun lain iaitu tahlil 100 hari pemergian arwah M.i.l dan sambut Ramadhan.

Syawal pula masih tak terbayang lagi sambutannya al-maklumlah Mrs. A ni memang sejenis suka buat persiapan last minutes. Samada dari segi baju raya, kuih-muih dan duit raya masih tiada sebarang persediaan apa-apa pun lagi. Lagipun Syawal macam dah kehilangan meriahnya ekoran tahun lepas PKP kot. Apa-apa pun sambutan selalunya sederhana sahaja cukuplah sepasang baju raya sedondon bersama family dan bermaaf-maafan sesama keluarga. 

Rakan blogger yang Mrs. A, TAG adalah LZ dan AFEEZZ

Okay Mrs. A sudah. Jom ke blog penganjur untuk tahu lebih lanjut syarat-syarat penyertaanya. Mrs. A Join 'Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog'


24 ulasan:

  1. Baca pengalaman Mrs A sambut Ramadhan dan Syawal.

    BalasPadam
  2. Al fatihah untuk mother in law Mrs. A.
    Goodluck and all the best :)

    BalasPadam
  3. nanti nak join jgk ni...
    tgh cari mood nak raya dulu heheh

    BalasPadam
  4. Harap2 raya tahun ni dah dapatlah rentas negeri kekdahnya

    BalasPadam
  5. Al-Fatihah buat arwah MIL Mrs. A.

    Good luck untuk GA ini.

    BalasPadam
  6. Al-Fatihah buat arwah MIL Mrs. A..
    Semoga berjaya..

    BalasPadam
  7. Alfatihah , :( sedihnyaaa.... bertabah ya Mrs A. moga segala nya okay.. and good luck ")

    BalasPadam
  8. good luck for the GA..

    bila menjelang Ramadhan & Syawal, terkenang org2 tersayang...

    BalasPadam
  9. eh... saya kene tag ke? nak kene wat aper ni? hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena join juga GA ni hehehee ^_^

      Padam
    2. alamak... tuan punya GA dah bersuara....

      Padam
    3. insyaAllah kak shida, saya akan join nanti ye

      Padam
  10. Terima kasih Mrs A sudi join GA Shida ya :)
    AlFatihah untuk arwah MIL ya!

    Mudah-mudahan tahun 2021 ini dapat kita menyambut ramadhan dan syawal dgn meriah walaubagaimana sekali pun cara kita menyambutnya ya :)

    All The best <3

    BalasPadam
  11. Dah siap draft. esok nak publish entri GA ini.

    BalasPadam
  12. Good Luck, OM datang dari segmen yang sama.

    http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    BalasPadam
  13. sy pon join jg...good luck sis ;-)

    BalasPadam
  14. all the best... from the same giveaway
    http://atelophobia-me.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. singgah dri GA yg sama..goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    BalasPadam
  16. Selamat berjaya Mrs A..mudah mudahan ada rezeki menang hadiah..

    BalasPadam
  17. Al Fatihah untuk arwah MIL Mrs A

    All the best. Moga ada rezeki menang hadiah :)

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©