Hadiah Misteri Dah Sampai - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Hadiah Misteri Dah Sampai

12 November 2020

Hadiah Misteri Dah Sampai

Bismillahhirahmannirrahim... 

As Salam and greetings to dear readers.

Hadiah Misteri Dah Sampai. Petang semalam sebelum balik dari office mujur tak jauh lagi dari kotak barang-barang delivery, terima call LZ katanya ada barang Mrs.A kat kotak. Eh! pelik sikit cause Mrs. A takde order barang pastu check jugaklah. Bila check nama pengirim oh! baru Mrs. A ingat hadiah misteri menang segmen dari blogger Misya kekdahnya.

Hadiah Misteri Dah Sampai.

hadiah misteri
Kasi chancelah pemenang nak enterframe sekali ha ngeh! ngeh! ngeh!

Alhamdulillah rezeki Mrs. A menang hadiah misteri dari Misya kerana join segmen [SINI] Hadiah tersebut merupakan sekeping folder case from Skirtbysisters untuk simpan dokumen ataupun sijil-sijil pun boleh.

Terima kasih Misya hadiah dah pun selamat Mrs. A terima. Semoga Misya dilimpahi rezeki selalu. Kalau readers nak tahu Misya juga adalah seller/ agent untuk F.timber brand kalau berminat nak beli hand bag F.timber bolehlah skodeng  instagram ftimberbymisya_putrajaya macam-macam ada uols.

Okay itu sahaja nak share kisah Hadiah Misteri Dah Sampai.



16 ulasan:

  1. Berguna simpan dokumen penting.
    Saya memang pengguna F.Timber.
    Tahniah.

    BalasPadam
  2. tahniah dpt hadiah, bestnya kan !

    BalasPadam
  3. wah tahniah sonoknya dapat hadiah

    BalasPadam
  4. Nice hadiah tu kak. Sangat berguna. Alhamdulillah. Tahniah kak!

    BalasPadam
  5. kekdahnya memang seronok bila dapat hadiah.

    BalasPadam
  6. Best la menang segmen๐Ÿ˜๐Ÿ‘

    BalasPadam
  7. Tahniah Mrs A!! NNt simpan dokumen terus teringat Misya kn?

    BalasPadam
  8. Besarnya hadiah. Saya suka gak brand F timber. Nanti boleh usya

    BalasPadam
  9. Saya ingatkan laptop sleeve tadi rupanya document folder. Cantik and you are one lucky lady.

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©