November Babies - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: November Babies

18 November 2020

November Babies

Bismillahhirahmannirrahim... 

 As Salam and greetings to dear readers.

November Babies. Last Saturday night 14112020 ada celebration untuk November babies di rumah parents in-law Mrs. A iaitu di kampung Jiboi Baru. Mrs. A ingatkan tahun ini tiada sambutan disebabkan PKPB tapi ada juga yang rajin nak organize iaitu b.i.l Mrs. A yang Alang tu.

November Babies tak cukup corum disebabkan PKPB tak lepas balik dan ada yang kuarantin.

november babies
From left Imran, KakNgah Anies, Along Haiqal dan Putri Batrisya 

november babies
Ice-cream cake bakers cottage sponsor oleh Alang family

November babies lagi 3 orang yang tak hadir pada malam tersebut adalah s.i.l, dak abang dan juga Cuna. We all hanya berhubung melalui whatsApp aje pada malam tu. Bak kata s.i.l takpelah InSyaAllah tahun depan ada rezeki kita sambut sama-sama teringat kemeriahan di tahun 2018 [SINI]

Sambutan malam tu diadakan lepas maghrib. Adik dan Aryssa dah datang awal dari pagi. Along datang petang. Mr. A dan Mrs.A datang selepas maghrib adalah bawa sedikit buah tangan. Kebanyakkan food dah tersedia time Mrs. A sampai. Cuma tolong potong-potong buah aje. Menu malam tu organizerlah yang sediakan iaitu N wife Alang. Lain-lain menu utama adalah satay. Alhamdulillah rezeki.

Betapa PKP telah membataskan pergerakan manusia. Marilah kita sama-sama sentiasa berdoa agar covid 19 akan segera meninggalkan muka bumi ini. Ya Allah hanya kepada mu kami berserah dan meminta pertolongan makbulkanlah permintaan kami.

November Babies semoga dikurniakan umur yang berkat, sejahtera di dunia dan juga di akhirat kelak.





26 ulasan:

  1. i always love november babies! hehehe happy birthday :)

    BalasPadam
  2. hai mrs A lama tak singgah sini sihat ka semuanya.


    happy birthday semua

    BalasPadam
  3. sanah helwah november babies sht sjhtra n sukses dunia akhirat

    BalasPadam
  4. Seronok dapat celebrate ramai2 kan. BTW, Happy birthday semua :)

    BalasPadam
  5. sanah helwh buat yg menymbut hari kelahiran dibulan November ini
    semga smkin dmurhkan rezki dari semua segi.aamiin ^_^

    BalasPadam
  6. happy birthday utk smua nov babies

    BalasPadam
  7. Hepi birthday November babies!

    BalasPadam
  8. Happy birthday untuk November babies. Semoga sihat dan gembira.

    BalasPadam
  9. Sanah helwah untuk anak2 november.

    BalasPadam
  10. happy birthday November babies...walau tak cukup korum, ttp seronok dapat berkumpul & celebrate..

    BalasPadam
  11. happy birthday november babies, seronok dan meriah dapat celebrate reramai macam ni kan Mrs A :)

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah dapat juga berkumpul walaupun tidak semua ada.

    BalasPadam
  13. happy birthday, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki selalu :)

    BalasPadam
  14. ASsalamualaikum, Happy birthday semua. Semoga Allah permudakan utk segala urusan dunia akhirat. aaminn... SEronok dpt sambut ramai2. meriah!

    BalasPadam
  15. saya pon 14 gak..tapi bukan november heheh..meriah majlis

    BalasPadam
  16. Happy birthday semua!! semoga dipermudahkan urusan semuanya.. betul kan? covid ni menbataskan pergerakan kita.. nk kemana-mana pun x berani

    BalasPadam
  17. best dpt celebrate walapun tak cukup corum kak....

    BalasPadam
  18. Bagusnya family, organize sambut birthday sesama keluarga.
    Betul tu, semoga tahun depan bebas dari covid.

    BalasPadam
  19. Aww Happy Birthdays to everyone that celebrating their birthdays this month. Kakak saya dgn adik pun November babies juga. Adik saya Kelmarin birthday dia tapi tak sambut lah. Kawan2 dia je yang bawak makanan favourite dia kerumah sewa dia lepas tu layan game ramai2 haha. True, hopefully things will go back to the way it was before very soon inshaAllah.

    BalasPadam
  20. Selamat lahir semua. Semoga dikurnia kesihatan yang baik serta dipermudahkan segala urusan dunia akhirat serta dipermudahkan segala betuk rezeki

    BalasPadam
  21. happy besday buat semua november babies..

    BalasPadam
  22. happy birthday to all November Babies

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©