Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com

12 Disember 2019

Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com. Macam menarik, macam best je segmen blogger Safirul Amar ni. Dah tu pula syarat-syarat penyertaan ea sonang yo ngeh! ngeh! ngeh! Apa lagi sebagai tanda support rakan-rakan blogger moh le kita join. Kalau bertuah dapatlah menang hadiah tu kan, kalau tak Mrs. A okay je no harm ehh!

Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com.


 KLIK
KLIK
Pssstttt... saja nak bagitahu ni pada tahun 2016 yang lalu Mrs. A pernah juga turut serta dalam segmen blogger Safirul Amar ni nak tahu baca [SINI] dan [SINI]. Tapi ntah saudara Safirul Amar tu ingat ke tidak tu muahhhaaaa....

Okay nak bagi tahu jugak yang Mrs. A dah follow dah IG safirulamar_ tapikan dia tak follow pun Mrs. A balik sedih! nangis iols tepi bucu katil.

Mrs. A join Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com. Readers kalau nak join juga boleh klik banner untuk ke blog organiser.




19 ulasan:

  1. Balasan
    1. Sama-sama.
      Okay thanks, dia dah follow hahahhaa...

      Padam
  2. Mana tau rezeki Mrs A kan..aamiin.

    BalasPadam
  3. selamat maju jaya. semoga tersenarai..

    BalasPadam
  4. gudluck :)

    singgah dari segmen yg sama http://budoxesquire.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum...
    Dah lama tak singgah sini.. Anyway good luck too :)

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©