Giveaway-01 by Ematunz - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Giveaway-01 by Ematunz

16 Ogos 2019

Giveaway-01 by Ematunz

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com. Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.

Klik gambar dibawah untuk join:
Mrs. A join giveaway

Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw

Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 

Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.

Mrs. A join giveaway

Mrs. A join giveaway

Mrs. A join giveaway

Mrs. A join giveaway

Mrs. A join Giveaway-01 by Ematunz


18 ulasan:

  1. kita pun join gak kak.. manalah tau ada rezeki bolehlah berbawal hahah

    BalasPadam
  2. Good luck Mrs. A. Kak feni pun join GA yang sama.

    BalasPadam
  3. Wah menarik giveaway ni.. Bawal kaca first time LZ dengar..
    Good luck Mrs. A..

    BalasPadam
  4. all the best! semoga menang kali ini...

    BalasPadam
  5. selamat berjaya . semoga ada rezeki kali ini :-)

    BalasPadam
  6. nak join gak tp kalau menang, hadiahnye tak tau nak bagi kat saper...

    BalasPadam
  7. semoga berjaya... banyaknya warna

    BalasPadam
  8. wahh.. mcm best. good luck mrsA!

    BalasPadam
  9. All the best untuk GA ini, Mrs. A :)

    BalasPadam
  10. Hai mrsablogstori, tahniah kepada pemenang Giveaway-01 by Ematunz, boleh refer link: bit.ly/2Pe5GJJ untuk lihat cabutan nama pemenang. Jika ada kelapangan, jemput join giveaway-02.

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©