Happy Birthday To Me - MRS.A my blog my stori MRS.A my blog my stori: Happy Birthday To Me

31 Mei 2019

Happy Birthday To Me

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Happy Birthday To Me. Semalam 30 Mei genaplah usia Mrs. A nak tau kena baca 'About Me' ngeh! ngeh! ngeh!. Pada tahun ini 2019 sekali lagi birthday Mrs. A jatuh pada bulan Ramadhan 1440H. Kalau tak silap ini dah tahun yang ketiga birthday jatuh pada bulan Ramadhan.  Mungkin tahun depan InSyaAllah kalau dikurniakan lagi umur circle ini akan berubah.

Tahun ini takde potong-potong kek pun sobs..sobs..sobs... Along, Aryssa dan Adik ada kat kampung so takde sape nak celebrate ada pun Mr. A jer.. tak seronoklah lagipun bulan puasa takde mood nak potong-potong kek tu. #yeke

Anyway ganglunch as usual tetaplah ada sesi bergambar dan memberi hadiahnya.

Happy birthday to me.
Happy Birthday To Me
Tumpang bergambar di prop hariraya dept lain ngeh! ngeh! ngeh!
Tahun ini gang lunch yang prepare tu buat untuk dua orang sekali maybe because bulan puasa kot lagipun kebetulan we both May babies. Actually Mrs. A tak perasan pun depa nak celebrate untuk Mrs. A sekali. Lagipun time LZ datang kat cubicle Mrs. A tu katanya nak celebrate birthday Y kat cubicle Mrs. A. Mrs. A okay jer cuma time tu sedikit meleka up-date instagram. Bila Y sampai Mrs. A pun suruhlah  Y duduk untuk bergambar. Eh! akak pun sekali la... hah! sedikit terkejut di situ. So far belum pernah lagi gang lunch celebrate birthday dua orang sekali. Pandai depa ni cover line tau.

Happy birthday to me.
Happy Birthday To Me
Happy birthday to Y and me
Alhamdulillah terima kasih gang lunch kerana selalu saling faham-memahami. Terima kasih juga buat kawan-kawan yang wish dan yang mendoakan Mrs. A samada di media sosial mahupun face to face. Tak lupa juga berbanyak-banyak terima kasih Mrs. A ucapkan buat rakan-rakan blogger yang wish Mrs. A semoga ukhwah sentiasa diberkati olehNYA.

Ucapan untuk diri sendiri "Semoga dengan meningkatnya usia ini akan lebih istiqamah dalam menunaikan suruhanNYA" InSyaAllah.



10 ulasan:

  1. Happy Birthday..semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki..
    gang lunch yg awesome..

    BalasPadam
  2. happy birthday to uuuuuuuuğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰ğŸŽ‚ğŸŽ‰

    BalasPadam
  3. Happy birthday . Moga,panjang umur murah rezeki selalu

    BalasPadam
  4. Happy birthday.. nanti blk kampung bole celebrates ngan ank2.. Gang lunch celebrate tu okla

    BalasPadam
  5. Hbb Mrs.A
    Semoga sentiasa sihat walafiat

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah berjaya juga beri kejutan kpd Mrs A hihihi.. Semoga impian & harapan Mrs A menjadi kenyataan..

    BalasPadam
  7. Happy belated birthday Mrs.A. Semoga happy selalu 😍

    BalasPadam
  8. Happy Belated Birthday Mrs A.. semoga sentiasa dalam rahmat Allah..

    BalasPadam
  9. Happy birthday Mrs a semoga dipermudahkan urusan panjang umur Dan Murah rezeki

    BalasPadam
  10. eh eh bulan lahir kite sama lah MEI jugak ehehe~
    moga Mrs A sentiasa sihat ceria bahagia bersama keluarga :)

    BalasPadam

MRS.A my blog my stori ©