Netball : Friendly Match Bersama Team Netses

October 08, 2018

Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Netball : Friendly Match Bersama Team Netses

Setelah hampir sebulan lebih berehat dari bermain netball finally last Saturday dapat juga menjayakan friendly match bersama dengan team Netses. Team Netses ini pun last minutes punya planning cos team lain yang diajak tu not available pulakkkk.... bila gang netball Mrs. A ajak friendly on Saturday morning. Haish! tak kisahlah asalkan ada sparring mana-mana team pun gang netball Mrs. A layanz...

Sebenarnyalahkan... amvoi apa punya ayat tu muahahhaaaa... kepada peminat-peminat netball ni kalau dah stop bernetball tu nak mulakan semula memang agak payah. Tetapi kalau dah mula tu jadi addicted dan susah pula nak stop walaupun ko takdelah fit mana pun haish!!! [Mrs. A lettew...]

Hari kedua mula training semula. Tak ramai join terpaksalah import jejaka muahahhaaaa
Penggerak kepada gang netball untuk bernetball semula adalah sempena persediaan team untuk turut serta dalam pertandingan netball pada Hari Sukan Negara (HSN) iaitu pada 13 Oktober 2018 nanti. Team netball ini bukanlah semuanya terdiri daripada gang office cos gang office ada yang tidak berminat untuk join dan ada juga yang tak available pada tarikh HSN tu.

Thank you sis bawa team Netses for FM yang juga junior Mrs. A time sekolah STAD dahulu kala
Walaupun gang netball Mrs. A yang ajak friendly tapi we all ngam-ngam tujuh orang tau huhuhuu... sebaliknya team Netses pulak yang ramai sampai depa boleh buat dua team gitew...

Memula lawan dengan team Netses yang ini
Kemudian lawan dengan yang ini
Alhamdulillah seronok we all last Saturday lagipun we all menang hehehhe... sehinggakan lutut Mrs. A dah sakit baliklah huhuhuhu... time berlawan kat court tu tak rasa apa tapi bila dah balik rumah dan sampai sekarang ni sakit derrr.... tak tahulah dapat main ke tidak time HSN nanti ni. Nak bagi tahu kat team pun serammm... dah lah team tak cukup orang sedehhh!!! Harapnya lutut Mrs. A ni sempatlah baik sementara this coming Saturday ni. No pain no gain bak kata omputih.

Thats all kisah Netball : Friendly Match Bersama Team Netses.

You Might Also Like

12 comments

  1. sampai dua games...huhu...good luck tuk HSN..pakai knee pad..

    ReplyDelete
  2. rindu zaman main netball...dlu main WA/WD lps tu shooter tkde org so main GS/GA

    ReplyDelete
  3. Aktiviti yang dapat menyihatkan badan.

    ReplyDelete
  4. dulu tak berapa reti nak main netball.tengok orang main jer hii.

    ReplyDelete
  5. wahhh tahniahhh!! sakit lutut tak terasa bla mng yaaa ;-)

    ReplyDelete
  6. tak pandai main netball, byk sgt peraturan..hehe

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak main netball. Confirm semput haha

    ReplyDelete
  8. bestnya netball.. lama tak main.. dulu syaza selalu jadi GK ^^

    ReplyDelete
  9. Wah menang,.. Tahniah mrs a dan team.. semoga lutut mrs a cepat sembuh.. Aamiin..

    ReplyDelete

TOP COMENTERS