Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018 - MRS.A MRS.A : Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018

26 April 2018

Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018

As Salam and greetings to dear readers.

Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018.

Mrs. A selalu aje terlepas peluang untuk turut serta dalam Segmen ataupun Giveaway yang dianjurkan oleh sifu blogger Hasrul Hassan hew! hew! hew! Tapi mujurlah untuk Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018 ini masih belum sampai lagi tarikh tutupnya.

Sementelah takde idea nak up-date blog ada baiknya Mrs. A join Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018. Nanti bolehlah Mrs. A jalan-jalan ke blog-blog yang join tu. Okay meh sini nak tepek banner dulu.

Mrs. A join segmen
Klik banner for more details
Salah satu syarat daripada 6 syarat untuk turut serta dalam Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018 ini adalah kena senaraikan 5 aktiviti yang akan dilakukan pada bulan Ramadan nanti.

5 aktiviti yang Mrs. A hendak buat adalah [In Sha Allah]:-

  1. Hendak masak juadah berbuka sendiri sekurang-kurangnya 3 hari daripada 5 hari waktu bekerja. [pssttt.... tahun-tahun sebelum ini lebih banyak ke bazar Ramadan dari masak sendiri]
  2. Hendak pergi solat tarawih di surau taman kalau bukan setiap malam pun seminggu 2 kali pun jadilah.
  3. Kalau ada kuliah kat office tak nak miss satu pun.
  4. Nak balik kampung tiap-tiap minggu untuk berbuka dengan emak Mrs. A
  5. Nak shopping raya awal.
Mrs. A join Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018 bak kata HH untuk semarakkan lagi hubungan sesama rakan blogger dengan aktiviti blogwalking dan melafazkan azam untuk ibadah dan amalan baik di bulan Ramadan dan seterusnya.


13 ulasan:

  1. Semoga semuanya dapat dilakukan dengan sempurna..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda menjadi salah seorang pemenang SPM Result Giveaway! Untuk keterangan lanjut dan cara-cara untuk menuntut hadiah, sila klik pautan di bawah. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2018/04/keputusan-spm-result-giveaway.html

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen Mrs A :)

    done follow..

    BalasPadam
  4. #4 tu best, masakan mak paling best time buka puasa

    BalasPadam
  5. wahhh balik tiap2 minggu, bagusnya mrs a. Semoga tercapai semua azam :D

    BalasPadam
  6. Semoga tercapai segala impian Mrs. A n kita dipanjangkan umur dan sempat bertemu Ramadan

    BalasPadam

MRS.A ©